RESERVDELSANSVARIG

RESERVDELSANSVARIG

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Till vår huvudanläggning i Jönköping söker vi nu en reservdelsansvarig som tar ansvar för hela reservdelsaffären, lagerhanteringen och vår butik. En viktig del i ditt arbete är att samverka med våra kunder i reservdelsfrågor och att arbeta proaktivt för nya affärer. Du har ett team om fyra personer till din hjälp som får den dagliga verksamheten att snurra på samtidigt som ni tillsammans arbetar med ständiga förbättringar för optimala flöden och en hög kundnöjdhet. Du får i rollen en nyckelposition och tar plats i den lokala arbetsledningen och rapporterar till Servicemarknadschefen för region Väst.

Din profil
Rollen ställer krav på affärsmässighet, hög servicekänsla och ett positivt ledarskap. Du är en problemlösare och har fallenhet för ordning och reda, samt leder andra människor med såväl pondus som ödmjukhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete, och har du dessutom Volvo-bakgrund från den tunga sidan betraktar vi det som en fullträff. Vi tar för givet att du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort med C-behörighet är meriterande.

Vårt erbjudande
Rollen kräver sin insats av engagemang, kreativitet och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt.

Välkommen att söka tjänsten!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finnvedenslast.se
Sista ansökningsdag 14 aug (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1 200 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.