DOER MED ANSVAR FÖR VÅR KUNDRESKONTRA

DOER MED ANSVAR FÖR VÅR KUNDRESKONTRA

Vi söker en doer med ansvar för vår kundreskontra. Kan det vara du?
Det saknas en pusselbit i vårt administrativa team. Någon som tar ett fast grepp om vår kundreskontra och både upprätthåller och vidareutvecklar kvalitativa flöden för hela funktionen. Tjänsten är en central funktion med samverkan inom den egna avdelningen, ut mot våra filialer och Volvo, samt våra bankkontakter. Du rapporterar till CFO men har också ett nära samarbete med vår kreditchef som har det operativa ansvaret för hela kreditprocessen.

Vad ska du göra?
Du ska ta ett helhetsgrepp över kundreskontran, dina primära arbetsuppgifter omfattar:
  • Kreditbedömningar
  • Hantering av kreditgränser
  • Bevakning av kundfordringar
  • Påminnelser och inkassokrav
  • Hantering av inkassouppdrag, ackordsförhandlingar, konkurser
  • Åldersanalyser
  • Administrativt stöd i finansieringsaffären
  • Support och utveckling
Vem är du?
Vi behöver någon som får jobbet gjort och kan driva det självständigt. Du har med andra ord arbetat med det här förr och är trygg i vad du kan och vet hur du hittar vägarna fram när du ställs inför nya utmaningar. Framför oss ser vi en kommunikativ och lösningsorienterad person som inte räds att kavla upp ärmarna när det behövs. Du trivs i en dynamisk roll med många kontaktytor och kan naturligt anpassa din approach efter olika situationer. Din generella systemvana är god och du navigerar smidigt mellan program och affärssystem.


Är du intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, löpande urval gäller. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta CFO Stefan Lundmark på tfn: 036-32 81 62.


Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Mer info
Telefon 036328169
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Assistent, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1 200 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.