Bagare & konditor

Bagare & konditor

Vi söker en engagerade, driven och självgående konditor/bagare som har en positiv attityd och kan bidrar till en trevlig atmosfär. Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet. Renhållning, städning och packning ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tidbegränsad anställning från maj-september som innebär natt & tidiga mornar så körkort är ett krav.

Lön enligt kollektivavtal.
Mer info
Email Mejla Fiket i Gränna
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.fiket.se
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det genuina 50-tals Fiket i Gränna

Fiket i Gränna är något så ovanligt som ett välbevarat 50-tals fik. Med unik miljö & atmosfär kan du få uppleva nostalgi på hög nivå. Du finner oss mitt i Gränna, mitt emot torget. I vårt egna bageri bakar vi klassiker så som wienerbröd, radiokaka & dammsugare men vi testar gärna på dem nya trenderna med. Du finner även härligt nybakat matbröd hos oss och i vår Bakficka kan du köpa nybakade frallor i ottan måndag till lördag.

Något vi är kända för är vår Fin fina räkmacka, den avnjuter du bäst med en kopp av vårt nybryggda ekologiska kaffe från Gårdsrosteriet, ett rosteri beläget i Vistakulle. För att höja upplevelsen ytterligare tycker vi du ska avnjuta det blickades över Vättern från vår balkong. Vi har sedan 2015 alkoholrättigheter vilket innebär att du kan avnjuta ett glas öl, vin eller cider till en god lunch från vår lunchmeny där vi tror det finns något som kan passa alla.