Regionssäljare - region Sydöst

Regionssäljare - region Sydöst

Vill du vara en del av ett premium varumärke som står för robusthet, kvalitet och precision? Är du passionerad, affärsmässig och tekniskt intresserad? Då är det dig som vi på Fein söker!

FEIN är specialist på professionella och extremt tillförlitliga elverktyg och speciallösningar för branscherna metall, bygg och fordon. Vår position som ett premium varumärke är skapad av engagerade, kunniga och nyfikna människor. Till rollen som Regionssäljare Sydöst söker vi nu dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa i region Sydöst, öster om E4:an från Norrköping ner till Malmö.

Rollen

Som regionsäljare har du ett operativt ansvar för att prioritera, planera och genomföra säljdrivande insatser för att hela tiden utveckla din region. Med fokus på hög aktivitet ute hos potentiella och befintliga kunder initierar och genomför du både slutkundsbesök och för dialoger och säljer via centrala beställare hos återförsäljare. Du kommer även att genomföra slutkundsbesök tillsammans med återförsäljare där du träffar slutkunden med fokus på att se hur vårt produktsortiment kan lösa deras utmaningar.

I rollen som regionsäljare Sydöst rapporterar du till försäljningschefen, och utgår ifrån ditt hemmakontor. Det ingår en del övernattningar och längre resdagar, därför söker vi dig med vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Det är en förutsättning att du bor inom det aktuella distriktet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • introducera nya sortiment och produkter till våra återförsäljare
  • hjälpa slutkunden att lägga ordrar hos återförsäljare
  • vara en ambassadör för varumärket och våra produktportföljer inom oscillerande verktyg och metallbearbetande verktyg.
  • besöka våra slutkunder inom metallindustrin
  • exponera säljdrivande kampanjer hos återförsäljare
  • medverka vid kedjestyrda events samt mässor
  • administrativa arbetsuppgifter
Om dig

Vi söker dig som har massor med energi och trivs i en roll där du får möjlighet att ta egna initiativ. Vi tror att du har minimum 3 års dokumenterad säljerfarenhet med goda resultat. Du ser kopplingen mellan affärsmässighet kombinerat med hög aktivitet som nyckeln till att skapa positiv effekt och resultat. Du har förmågan att prioritera, strukturera och planera ditt eget arbete.
Som person är du lyhörd, nyfiken och framförallt är du pålitlig.

Kännedom och intresse av metallindustrin och metallbearbetning är en stor fördel, men inget krav.

Vi erbjuder

Du får möjligheten att arbeta med frihet under ansvar där du påverkar ditt dagliga arbete och utvecklar din region. Du kommer bli en del av ett anrikt företag med stolt företagskultur och som verkligen levererar med kvalitet i allt vi gör. Vidare ingår vi i Hultafors Group som är en stolt koncern med många spännande varumärken och en stor säljstyrka. Vi har roliga kick Offs två gånger per år med hela koncernen. Vi har kul tillsammans helt enkelt!

Utöver detta erbjuder vi dig en konkurrenskraftig ersättningsmodell, företagsbil (Volkswagen Transporter) som inte är förmånsbeskattad.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på tel: 0760-001807 eller via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se

Hultafors Group är ett affärsområde inom Investment Latour AB, som tillverkar och marknadsför varumärkena Hultafors Handverktyg, Snickers Workwear, Wibe Stegar och Fein Elhandverktyg. Via bygg-, järn- och industrihandeln förser vi den professionella hantverkaren med välkända och starka varumärken som står för kvalité, funktion och design. Vi har ett 15-tal egna säljbolag runt om i Europa och våra produkter finns representerade på ett 40-tal marknader runt om i världen. Den svenska marknaden är vår hemmamarknad och vårt svenska försäljningsbolag, Hultafors Group Sverige AB, är det största försäljningsbolaget med en omsättning på ca 430 MSEK, ett 30-tal anställda och huvudkontor i Hultafors utanför Borås. För mer information om Hultafors Group besök www.hultaforsgroup.com
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)