Kock till Skillingaryds Lägerrestaurang, Fazer Food services

Kock till Skillingaryds Lägerrestaurang, Fazer Food services

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi skapar framtidens mat
Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med restaurangchef och övrig personal vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning, menyskrivning, beställa varor och att ansvara för kökets egenkontroll. Lägerretaurangen är en liten enhet, så vi söker en kock med känsla och intresse för service - du arbetar nära gästen och med en hög servicenivå.

Tjänsten är 100% och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Vad vi önskar av dig
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Att du kan laga mat från grunden och har ett ekonomiskt synsätt är en förutsättning. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i egenkontroll samt gärna utbildning i HACCP. Du har även datavana.

Om Restaurang Skillingaryds
Restaurangen är belägen på Skillingaryds skjutfält. Restaurangen serverar ca 100 lunchgäster och är öppen måndag till söndag. Vi serverar upp till 300 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid olika tillfällen. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Redo för ett välsmakande roligt jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Joakim Nord, tel. 070-0019995. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-31.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser