Webbstrateg till Fagerhults Belysning AB

Webbstrateg till Fagerhults Belysning AB

Vill du vara en viktig kugge i ett modernt bolag, projektleda och driva webbutveckling? Är du analytisk och gillar Google Analytics och liknande verktyg?
Fagerhult är nu på jakt efter nästa stjärna inom webbstrategi och vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt, då vi tillämpar löpande urval.

Om kundföretaget

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med över 4 900 anställda och verksamheter i 30 länder. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, iGuzzini, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, LED Linear, WE-EF och Designplan Lighting. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm

På Fagerhults Belysning i Habo arbetar idag ett team om 16 personer som verkar som vår interna kommunikationsbyrå för verksamhetsområdena Indoor, Outdoor och Retail Lighting. Vi hanterar allt från sortimentslanseringar, content marketing, mässor, kundevents till 3D visualiseringar och webbutveckling.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen så har du stor förståelse för webbens roll i säljprocessen och du vill skapa bra förutsättningar för att ta Fagerhults arbete med detta in i nästa steg samt skapa god affärsnytta. Du jobbar med Fagerhults webbplats och arbetar för att utveckla en god, optimerad användarupplevelse, funktionalitet och webbstruktur. För att kunna driva relevant trafik till webbplatsen jobbar du systematiskt med sökordsoptimering och målgruppsanpassning. Du ansvarar även för populering och webblansering på Fagerhults olika marknader.

Arbetssättet är sprintbaserat och du är en viktig del i ett CHR-forum (change-request) i syfte att optimera och underhålla Episerver. I dina arbetsuppgifter ingår även testning, felsökning och driftsättning av förändringar.

Din profil

Vi söker dig med en akademisk examen inom webbdesign / grafisk kommunikation och / eller utveckling / projektledning eller liknande och med några års relevant arbetslivserfarenhet

Kanske har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter men känner att du vill jobba mer internationellt och samtidigt nära utvecklingen.
Du har god kunskap i webbanalys och har ett intresse av att arbeta noggrant och strukturerat med hjälp av effektstyrning. Du inser vikten av e-commerce i ett modernt producerande bolag. Vidare har du erfarenhet av arbete med kravställan och har du även arbetat med webbplatser och kopplingar mot ett PIM-system så är det meriterande.
I rollen ingår det produktionsledning/projektledning, så det är något som du behöver vara bekväm med.

Som person är du en utpräglad teamplayer och gillar att arbeta med många projekt samtidigt tillsammans med andra. Du tar gärna egna initiativ men räds inte att ta ett steg tillbaka och lyssna in om situationen kräver det. Du har lätt att ta kontakt, både internt såväl som externt och du har en bra förmåga att kombinera detaljnivå och helikoptervy.
Låter detta som dig? Tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering har Fagerhult valt att samarbeta med OnePartnerGroup, var på all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036- 440 90 11, alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Marcus Rosenblom
Telefon 036-440 90 11
Område Jönköping stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se