Regionchef till Fiskarhedenvillan

Regionchef till Fiskarhedenvillan

Vill du vara med på Fiskarhedenvillan fantastiska utvecklings-och framgångsresa? Har du erfarenhet av att arbeta i eller med säljorganisationer med fristående agenter (säljare)? Har du stort intresse eller kanske rent av gedigen kunskap av byggbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Om jobbet

I rollen som regionchef ansvarar du för att, tillsammans med våra fristående agenter, fortsätta utveckla vår säljorganisation i region Sydöst. Ditt arbete kommer till stor del innebära att följa upp, coacha och supporta våra agenter i deras arbete. Vidare ingår att säkerställa att våra agenter följer vår säljprocess. Tjänsten ingår i sälj- och marknadsledningsgruppen och du deltar aktivt med att utveckla Fiskarhedenvillans erbjudande

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du i grunden är en säljare som byggt på din erfarenhet genom att jobba i ledande befattningar. Erfarenheter inom husförsäljning är en merit. Rollen ställer stora krav på din kommunikativa- och sociala förmåga, då detta är stommen för att skapa goda relationer. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du har en positiv livssyn där du ser utmaningar och lösningar istället för problem. Samtidigt är det viktigt att du trivs att leda andra och att du vågar fatta beslut. Vidare talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Datavana, erfarenhet att arbeta med säljstödsystem samt körkort B är ett krav. Har du byggteknisk kompetens är det en merit. I arbetet ingår ca 25 övernattningar/år. Du kommer ha nära samarbete med våra regionchefer Lars, Daniel och Marcus och du rapporterar till vår Försäljning- och marknadsdirektör Niclas.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Jönköping. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan och kontaktpersoner

Din ansökan vill vi ha senast den 15 augusti. Har du frågor vänligen kontakta vår Marknads- och försäljningsdirektör Niclas Brandshage.

Om Fiskarhedenvillan

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.

Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskarhedenvillan.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden. Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.