Taxiförare för serviceresor, Jönköpings län

Taxiförare för serviceresor, Jönköpings län

Tycker du om att träffa människor och brinner för att ge god service? Nu kan vi erbjuda dig ett roligt och omväxlande jobb som taxiförare för Keolis Serviceresor. Vi utför trafik på 9 olika orter i Jönköpings län, dessa är: Jönköping, Vaggeryd, Gislaved, Gnosjö, Värnamo, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö och Tranås. Detta är en unik möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt jobb och arbeta nära hemmet.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som färdtjänstförare med minibuss, och vi kan erbjuda flera olika anställningsformer såsom timanställd på behov men också heltidsanställd med inledande provanställning. Arbetstiderna är varierande från tidig morgon ca kl. 06.30 till och med natt ca kl. 02.00. Vi tillämpar Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Svenska Transportarbetarförbundet.

Det här behöver du ha
  • Taxilegitimation
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från färdtjänst är meriterande.
  • D-körkort är meriterande
Som person behöver du ha en mycket god servicekänsla och ha ett genuint intresse för människor, du behöver ha det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som färdtjänstförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera ditt intresse. Var snabb med din ansökan då urval sker löpande. I urvalsprocessen använder vi oss av onlinetester och körtester för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Har du klarat våra tester kommer du på intervju där du får mer information om Keolis och yrket.

Kontaktperson

Depåchef Susanna Ahl på mail susanna.ahl@keolis.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)