Taxiförare för serviceresor, Jönköpings län

Taxiförare för serviceresor, Jönköpings län

Tycker du om
att träffa människor och brinner för att ge god service? Nu kan vi erbjuda dig ett roligt och omväxlande jobb som taxiförare för Keolis Serviceresor. Vi söker dig som har taxilegitimation men även dig som har B-körkort och vill gå en betald utbildning för att sedan få en anställning som taxiförare för Keolis
Serviceresor. Vi utför trafik på 9 olika orter i Jönköpings län, dessa är:
Jönköping, Vaggeryd, Gislaved, Gnosjö, Värnamo, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö och
Tranås. Detta är en unik möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt jobb och arbeta nära hemmet.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Du kommer att
arbeta som färdtjänstförare med minibuss, och vi kan erbjuda flera olika anställningsformer såsom timanställd på behov men också heltidsanställd med inledande provanställning. Arbetstiderna är varierande från tidig morgon ca kl. 06.30 till och med natt ca kl. 02.00. Vi tillämpar Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Svenska
Transportarbetarförbundet.
Om du inte
har taxilegitimation och vill utbilda dig kommer Keolis att betala din utbildning. Utbildningstiden är ca 6-7 veckor, och efter genomförd utbildning är du garanterad en anställnings hos Keolis serviceresor.

Det här behöver du ha
  • Taxilegitimation eller B-körkort
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från färdtjänst är meriterande.
  • D-körkort är meriterande
Som person behöver du ha en mycket god servicekänsla och ha ett genuint intresse för människor, du behöver ha det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor.

Det här får du av oss
Hos Keolis
får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som färdtjänstförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här
något för dig är du varmt välkommen att registrera ditt intresse. Var snabb med din ansökan då urval sker löpande. I urvalsprocessen använder vi oss av onlinetester och körtester för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Har du klarat våra tester kommer du på intervju där du får mer information om Keolis och yrket.

Kontaktperson

Depåchef
Susanna Ahl på mail susanna.ahl@keolis.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (45 dagar kvar)