Servicereseförare Jönköpings län

Servicereseförare Jönköpings län

Till Keolis Serviceresor i Jönköping söker vi färdtjänstförare med taxilegitimation. Som färdtjänstförare hos Keolis Serviceresor får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som färdtjänstförare med minibuss, som timanställd på behov, med möjlighet till att bli tillsvidareanställd på heltid. Arbetstiderna är varierande från tidig morgon 06.30 till sen kväll 02.00. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Svenska Transportarbetarförbundet gäller.

Det här behöver du ha
  • Taxilegitimation
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från färdtjänst är meriterande.
Du har det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertratkade leverantörerna av lugna och trygga resor.

Det här får du av oss
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.

Kontaktperson
Teamchef Linda Petrini på telefon 072-2116064
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)