Eventtekniker/Montör/rese-montör/teknisk montör för belysning och AV-teknik till mässor och event

Eventtekniker/Montör/rese-montör/teknisk montör för belysning och AV-teknik till mässor och event

Vi söker Dig som är van vid att jobba praktiskt och självständigt. Du har kanske bakgrund som någon slags hantverkare, fastighetsskötare, skogs-/lantbrukare, mekaniker, lager-/industriarbetare eller liknande där arbete i huvudsak brukar utföras på en praktisk nivå.

Vi jobbar med leveranser och montering av mäss- och eventteknik
– t.ex. tross, belysning, ljud och bild. Du behöver inte ha erfarenhet av sådant arbete sedan tidigare, då vi erbjuder ett internt utbildningsprogram, men det är förstås ingen nackdel.. B-körkort är krav. Om Du har körkort för lastbil är det meriterande, men ej krav.

Du måste vara flexibel och serviceinriktad. Du tycker om att jobba med människor. Du talar flytande svenska och har lätt för att kommunicera med Din omgivning. Du har troligen en praktisk/teknisk utbildning i botten, men kan också ha införskaffat praktisk/teknisk erfarenhet genom tidigare arbete.

Vi uppskattar en sökande som är relativt socialt obunden, eftersom jobbet innebär udda arbetstider, mycket resor och en hel del hotellnätter.

Du kommer att jobba med utgångspunkt i Jönköping och över hela södra Sverige. Arbetet kommer utförs både självständigt och i grupp så Du måste vara både representativ och socialt kompetent.

Tjänsten är i grunden 80% med möjlighet till 100% periodiskt under högsäsong (höst och vår). Tillträde snarast efter ö.k.

Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Telefon 036150153
Email Mejla Eventkraft AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://eventkraft.se
Sista ansökningsdag 21 okt (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eventkraft erbjuder tjänster & produkter som förbättrar och underlättar publika möten, event och upplevelser. Vi tillför kompetens, kreativitet, kraft och resurser när Du behöver hjälp med att genomföra Ditt event - och vi gör det på ett sätt som stärker den bild som du vill att omgivningen ska ha av Dig eller Ditt varumärke.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att skapa ett minnesvärt arrangemang. Vi tror på långsiktiga samarbetsformer och personliga relationer.