Erik Olsson fastighetsförmedling söker en kreativ Originalare i Jönköping

Erik Olsson fastighetsförmedling söker en kreativ Originalare i Jönköping

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Kalmar, Sandviken, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad, Södertälje/Nykvarn, Sölvesborg, Österlen och Örebro.

Som Originalare på Erik Olsson kommer du att ingå i ett kreativt team som bland annat tar fram material för tryck, sociala medier och webb. Ditt ansvar är att producera, kvalitetssäkra och leverera diverse material och taktiskt marknadsföringsmaterial utifrån Bolaget profil. Utöver detta driver du kvalitetssäkring av bildmaterial och genomför mindre redigeringsarbeten av kampanjbilder och personalporträtt och uppdaterar det grafiska på produkter i Bolagets webbshop. Du kommer även att redigera film, främst för sociala medier. Marknadsavdelningen på Erik Olsson är lokaliserad i Stockholm och i Jönköping och teamet du kommer att arbeta i sitter i Jönköping.

Du är en prestigelös lagspelare som kan arbeta både högt och lågt. Som person är du stresstålig, självgående, serviceinriktad, lösningsorienterad och inte minst kvalitetsmedveten.

Ansvarsområden
  • Ansvara för framtagning av både tryckt och digitalt material för alla plattformar
  • Kvalitetssäkra bildmaterial och mallar
  • Ansvara för att det finns ett helhetstänk i materialet som tas fram.
  • Organisera och driva egna projekt inom produktionen
Krav
  • Utbildning inom grafisk produktion och god teknisk förståelse
  • Goda kunskaper inom Adobe Indesign, Adobe Photoshop och Adobe Illustrator
  • Mycket goda kunskaper i hela Microsoft Office-paketet
  • Kunskaper i Adobe After Effects eller liknande program
  • Att ha arbetat med mallar i ett mallsystem är ett stort plus
  • Vana att jobba med tighta deadline och högt tempo
För att trivas i rollen som Originalare hos oss är det viktigt att du har förmågan att se helheten i vårt kampanjmaterial. Exempelvis val av bilder till enheter. Du har även en bra förmåga att driva och organisera mindre projekt samt är van att arbeta mot deadlines.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Heltid, 40 h/vecka, obekväm arbetstid i form av kvälls- eller helgarbete kan förekomma
Tillsättning omgående, urval sker löpande

Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling har utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ enligt Great Place to Work®.

Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kristianstad, Kalmar, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad, Södertälje/Nykvarn och Örebro.