Projektör Jönköping

Projektör Jönköping

Är du kvalitetsmedveten och vill jobba på ett företag som arbetar med energibesparande och klimatsmarta produkter, som samtidigt verkar för en grönare framtid? - Då är nog det Dig vi letar efter!

Om rollen

Energihem expanderar och söker nu en projektör till Stockholm. I rollen som projektör på Energihem kommer du göra platsbesök hos våra kunder för att anpassa inmätningen av fönster, dörrar och solelsanläggningar efter kundens behov. Du driver själv dina projekt och ser till att inga detaljer missas. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför är ett gott bemötande och god service en självklarhet för dig. Du kommer att utgå från ditt hem så din placeringen är sekundär.

Tjänsten innebär resor och övernattningar vilket du bör känna dig bekväm med.

Vi söker dig som

Tycker att kvalitet är ett passande ledord - du ser till att dina arbetsuppgifter blir korrekt utförda och att slutresultatet blir perfekt. Vi ser att du har byggteknisk erfarenhet genom att ha jobbat som snickare, har du arbetat som inmätare av fönster och/eller solelsanläggningar tidigare är det givetvis ett plus. Du planerar dina projekt så att de blir effektiva och väl utförda, både. Har du arbetat med projektering är detta meriterande.

Som person ser vi att du är
  • Driven och målinriktad
  • Bra på att samarbeta och förstår innebörden av god service
  • Strukturerad och noggrann
  • Kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer
Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning inom Samhällsbyggnad och byggnadsteknik
  • Träarbetare/Snickare - 2-4 års erfarenhet
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande

Erfarenhet av projektering

Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam!

Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstid löpt ut.

Då vi gillar direktkontakt kan du ringa Tommy Lyrehag, rekryterare på 0187001740.

Om Energihem

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihems grundverksamhet består i att via direktförsäljning erbjuda ett varierande utbud av energibesparande produkter för främst husägare. Energihem ombesörjer även montering och installation av samma produkter.

Energihems representanter söker upp kund på plats och utför behovsanalys och försäljning. En arbetsledare bokar sedan tid med kunden för inmätning och för att slutföra affären. Behöriga montörer utför sedan installationen, innan besiktningsmännen kommer och gör en slutgiltig kvalitétskontroll. Stödfunktioner för grundverksamheten finns i form av ekonomi, kundservice, HR, rekrytering, inköp och kommunikation.