Polsktalande arbetsledare

Polsktalande arbetsledare

Vill du vara med i ett företag som verkar för en grönare och hållbarare framtid med hjälp av energibesparing och förnybar energi? Är du duktig på arbetsledning inom bygg och talar polska, då är du rätt person för oss! Sök omgående då vi intervjuar löpande.

Som Arbetsledare på Energihem ansvarar du för fem montageteam som alla arbetar med fönsterbyten. Ni genomför ungefär 75 fönsterbyten per vecka hos 8 privata hushåll. I ditt uppdrag som Arbetsledare håller du kontakten med våra kunder och besöker och besiktar varje montage. Dina team kommer bestå av svenska och polska montörer, därför är det viktigt att du talar både svenska och polska obehindrat. Tjänsten innebär resor samt övernattningar på annan ort.

Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt ifrån start till mål, du lämnar inget åt slumpen. Vi tror att du är duktig på att coacha och arbetsleda dina montörer med fokus på kundnöjdhet och kvalitet. Du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder och ger service i världsklass. Du är strukturerad och en mästare på att planera teamens arbeten, så att de blir effektivt utförda på utsatt tid.

Stämmer den här beskrivningen in på Dig, då är du varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat team på Montage!

Ansök redan idag
Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande, men senast den 11 november 2020. Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@energihem.com. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jan Johansson på 070-7462310. Du kan också läsa mer om tjänsten på vår hemsida eller Blocket jobb.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 11 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.