Sommarjobba som Truckförare via Manpower i Skillingaryd!

Sommarjobba som Truckförare via Manpower i Skillingaryd!

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Söker du ett spännande sommarjobb? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi på Manpower söker just nu truckförare till vård kunds lager i Skillingaryd. Har du inget truckkort?- ingen fara, vi kan erbjuda det på plats. Sök redan idag!

Att jobba som Truckförare för Manpower

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår populära kund i Skillingaryd. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

I rollen kommer du att arbeta med hanteringen av inleverans på vår kunds lager. Vilket mer specifikt innebär truckkörning och containerlossning. Det är ett fysiskt och fartfyllt jobb, vilket du behöver trivas med.

Uppdraget är ett sommarjobb mellan veckorna 26-33. Det är tvåskift på arbetsplatsen, vilket innebär att du kommer att arbeta både dag och kväll.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med lagerhantering. Du är en pigg, prestigelös och noggrann person som hugger i där det behövs. Vidare ser vi väldigt gärna att du har erfarenhet av att arbeta på lager, men det är inget krav.

I övrigt krävs det att du:
  • behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift.
  • har körkort & tillgång till bil om du inte bor i Skillingaryd.
  • kan arbeta 2-skift, dag & kväll.
  • kan jobba heltid hela perioden v.26-33.
Det är väldigt meriterande med truckkort och erfarenhet av truckkörning!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på mail: felicia.lindgren@manpower.se. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Urval och tillsättningar av tjänsten sker löpande, det innebär att annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. #jobbjustnu

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OCsbpONE3QE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.