Jobba som truckförare på Fagerhults Belysning via Manpower!

Jobba som truckförare på Fagerhults Belysning via Manpower!

Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Vill du jobba med ett vänligt och härligt gäng på ett välkänt, svenskt och framgångsrikt företag? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower flera truckförare till ett uppdrag på heltid hos Fagerhults Belysning i Fagerhult. Vi söker framför allt dig som är handlingskraftig och effektiv i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/67e40237-f47a-44cc-847b-0519ffaac615.png">

Om jobbet som truckförare

I rollen som truckförare jobbar du med att plocka och packa för hand och med truck A1 och B4. Du kommer att arbeta med att förse produktionen med material samt plocka och packa ordrar som ska ut till kund. Det är ett fysiskt jobb som sker i ett högt tempo. Du kommer att jobba tillsammans med härliga kollegor på en populär arbetsplats med familjär stämning!

Har du inte truckkort?- Ingen fara, vi kan erbjuda det på plats!

Är du Fagerhults Belysnings nya truckförare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du tar ett stort eget ansvar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete med det är inget krav!

Till uppdraget söker vi dig som har:
  • mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • kan starta omgående.
  • kunna jobba dag eller kväll.
  • körkort & tillgång till bil eller fungerande pendling till Fagerhult.
  • Ha en god fysik.
Det är väldigt meriterande om du har truckkort & erfarenhet av truckkörning!

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Felicia Lindgren via e-post: felicia.lindgren@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Fagerhults Belysning

Fagerhults Belysning är ett välkänt, svenskt och framgångsrikt företag. De utvecklar, producerar och marknadsför belysningslösningar för professionella och offentliga miljöer, inomhus och utomhus.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3diwDS7p6CY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.