Nätverkskonsult

Nätverkskonsult

Till vårt trevliga kundföretag Cygate i Jönköping söker vi Seniora Nätverkskonsulter.

Cygate är en del av Telia och på Sveriges största nät kan de erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med deras bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Företagets 650 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt.

De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt bland annat banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag.

Som Senior Nätverkskonsult arbetar du med komplexa arbetsuppgifter, antingen inhouse eller ute hos kunden. Ditt arbete består främst av att:
 • Drifta, supporta och utveckla kundens datanätverk
 • Ta hand om hela nätverksinstallationer
 • Konfigurera switchar och routrar
 • Bygga långsiktigt goda relationer till kravställare/kunder
 • Designa lösningar och hantera större tekniska implementationer
 • Dokumentation och rapportering
Är du redan senior i din yrkesprofession och redo att kliva in i en spännande konsultroll i ett tryggt och starkt IT-företag? Då kanske Cygate är din nya arbetsgivare!

Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, deras personliga engagemang och inte minst deras passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Din profil

Du som söker denna utmaning innehar en IT-relaterad eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Utöver din utbildning har du minst fem till åtta års praktisk erfarenhet som Nätverkstekniker/Konsult med fördjupade tekniska kunskaper om/av:
 • Komplexa nätverksprojekt
 • Flerårig kompetens inom Cisco samt motsvarande certifieringar
 • Att kommunicera på engelska samt arbeta internationellt
Meriterande kunskaper:
 • Minst 10 års praktiskt erfarenhet av nätverksprojekt
 • Kompetens inom ISE, 802.1x, Aruba Clearpass, ACI, Nexus
 • Högre certifieringar såsom CCIE
För att lyckas i rollen är du en kundfokuserad och lösningsorienterad person med hög social kompetens. Du värnar om det goda samarbetet och är en ansvarsfull och trygg medarbetare. Hos Cygate får du goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling, något som ligger dig extra varmt om hjärtat!

Då Cygate arbetar mycket med mjuka värden är det självklart att du kommer få möjligheter till kompetensutveckling såsom nya ceritiferingar, möjlighet att bibehålla ceritfieringar, egen tjänstebil, friskvårdsbidrag samt ett antal andra förmåner som möjliggör att du mår bra i din roll.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är en direktrekrytering, du ansöker direkt på www.empleo.se Välkommen!

Uppstart: Enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Jönköping

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!