Drifttekniker/Utvecklare

Drifttekniker/Utvecklare

Om rollen
Detta är en mix-roll för dig som vill arbeta brett och utvecklas inom hantering av hårdvara, mjukvara och även systemutveckling. I rollen arbetar du förebyggande och avhjälpande med att hårdvara och mjukvara fungerar och är anpassat för driften främst på vår automatiserade logistikanläggning i Jönköping. Du är förstasupport för t ex nätverk, server, handdatorer, datorer, skrivare och kontorsmiljö. Den centrala mjukvaran i driften och hjärtat i verksamheten är vårat lagersystem (WMS-system) där du utöver att utveckla kring WMS-systemet även kommer att lära dig vara en problemlösare och högra hand för att hjälpa den operativa lagerpersonalen på sajten.

Övriga mjukvaror som du kommer bli bekant med är mjukvara för robotlager (Autostore) och sorteringsanläggning. Då vi har ett högt tryck inom utveckling söker vi dig som även utöver hårdvarubiten kan hjälpa till med systemutveckling inom främst Microsoft .NET där vi använder oss av Microsoft Visual Studio för att både utveckla interna system som ska effektivisera främst lagerprocesser, men även utveckla integrationer mellan våra kunders e-handelssystem och vårat WMS-system. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team. Du kommer ingå i Emotions IT-team som finns på flera orter och som leds av vår CTO.

Vi söker dig som har
Ett intresse av att arbeta brett med flera varierande uppgifter inom supportering av både hårdvara och mjukvara, systemutveckling och även lager/logistik.

Goda kunskaper och ett intresse av konfiguration och supportering av klienter (Windows 10).

Goda kunskaper och ett intresse av konfiguration och supportering av mobila enheter (t ex android handdatorer).

Goda erfarenheter som problemlösare kring våra skrivare (både A4-skrivare och Zebraskrivare) samt vår skrivarserver.

Goda kunskaper inom utveckling .NET med fokus på programmeringsspråket C# och Microsoft Visual Studio.

Goda kunskaper kring webbutveckling med olika JavaScript-teknologier, HTML och CSS.

En grundläggande förståelse kring nätverkskonfiguration med accesspunkter, switchar och brandväggar.

Erfarenheter av Microsoft SQL databaser är meriterande.

Erfarenheter av att arbeta med WMS-system och E-handelssystem är meriterande.

Erfarenheter av att ha arbetat inom logistik och lager är meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, kommunikativ och tar initiativ till att lösa uppgifter och utmaningar. Vidare är du serviceinriktad samt strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du ser förändring och utveckling som något positivt och självklart. Du mår bra av att få och ta ett stort eget ansvar inom varierande arbetsuppgifter. Rollen är föränderlig och anpassas av hur verksamhetens behov utvecklas och din profil och ambition.

Mer om tjänsten
  • Placeringsort Jönköping
  • Tillträde augusti-september-oktober 2021
  • Rapporterar till CTO
  • Omfattning heltid med 6 månaders provanställning
  • Kollektivavtal Unionen
För att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi erbjuder
Emotion är ett snabbväxande bolag i ständig utveckling som präglas av familjärt entreprenörskap. Vi har en fortsatt ambitiös plan för bolaget med tillväxt, fler anläggningar och högre grad av automation och IT-baserade tjänster. Jönköpinganläggningen öppnade i april 2020 och etapp 2 tas i drift i juni. Parallellt har bygget av etapp 3 påbörjats som färdigställs i februari 2022.

Du har stora möjligheter till personlig utveckling och en karriärsutveckling internt. Arbetsmiljön präglas av att det händer mycket samtidigt, kamratskap och att vi har roligt när vi tillsammans arbetar mot högt ställda mål. IT driver och stödjer vår kärnverksamhet (logistiken) och är också ett prioriterat område för att utveckla nya värdeskapande tjänster för våra kunder samt internt.
Mer info
Kontaktperson Tobias Ottosson
Telefon 0481819100
Område Jönköping stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.emotionlogistics.com
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emotion Logistics AB levererar tredjepartslogistik (3PL) till företag. Primärt genom att driva och utveckla värdeskapande tjänster inom lager, IT och distribution. Företaget är ett helägt dotterbolag till familjeägda Börjes Logistik & Spedition AB. Börjes grundades i småländska Nybro 1947 och arbetar primärt med internationella och kvalitativa transporter på väg i Europa. I gruppen ingår också Börjes Miljötransporter och Börjes Speciallogistik.

Emotion finns idag på fem adresser i Sverige med 35 000 kvm logistikytor och omsätter i år 150 MSEK.