Elmia söker 3D Designer

Elmia söker 3D Designer

Din framtida arbetsplats

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor, konferenser, kongresser och event. Vår gedigna branscherfarenhet i kombination med vår förmåga att inspirera och driva innovation gör oss till en engagerad partner inom allt från lantbruk, industri och samhällsbyggnad till e-sport och underhållning. Elmia är en mötesplats där människor tillsammans utvecklar nya idéer, produkter och tjänster.
Läs mer på: www.elmia.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Expo-teamet där jobbet erbjuder en stor variation. Tjänsten innebär att arbeta fram nytänkande designförslag i 3D med säljande presentationer samt framtagning av skisser, ritningar och produktionsberedning. I rollen kommer du att arbeta i team med montersäljare och andra 3D Designers.

Dina kvalifikationer

Som 3D Designer är du en stark person med stor kreativitet, innovation och kostnadsmedvetenhet. Du har ett tekniskt intresse och en förmåga att hitta lösningar. Du kommer vara med att ta fram och utveckla våra monteraffärer och vi ser att du har ett sinne för design, färg och form. Du skall vara självgående och ha erfarenhet av att arbeta i projektform.

Vi ser att du har:
  • Utbildning och minst 2 års erfarenhet av designfrågor.
  • Mycket goda kunskaper i 3D Studio Max, Corona, Mental Ray.
  • Goda kunskaper i Adobe Photoshop, Illustrator, och InDesign.
  • Kunskap att uttrycka dig i såväl tal som skrift (svenska och engelska).
  • Har du erfarenhet av mässbranschen eller liknande är det mycket meriterande.
Övrig information

Detta är en tillsvidareanställning på Elmia AB. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgraden är 100%. Vi har månadslön.

Vi vill ha din ansökan snarast och senast den 9 december. Vi arbetar löpande med urval.

Frågor om tjänsten besvaras av Gabriel Remmo, Gruppchef Expo, tel 036-15 20 13.

Inför rekryteringsarbetet har Elmia AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elmia har en offensiv position med mässor i världsklass och besökare från hela världen. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Mässor, event, kongresser - vi är den rätta platsen för alla möten mellan människor som har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.