Elgiganten Logistik AB söker medarbetare till IT system support

Elgiganten Logistik AB söker medarbetare till IT system support

Elgiganten Logistik AB bygger ut, läs mer om våra satsningar här: https://lnkd.in/g7-93y3z

Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.

Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med *Hjärtat*" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Till vårt team på IT & System, som idag består av 8 medarbetare, behöver vi nu ytterligare en stjärna.

Vi arbetar med att utveckla, supportera och lösa de problem som kan uppstå under en dag. Ärenden kommer in via vårt ärendesystem JIRA men även via telefon.
Förutom att ta hand om dagliga supportfrågor, allt ifrån att skicka scanners på service och felsöka i server/nät, kommer du få vara del i att utveckla vår verksamhet i olika projekt och hjälpa till att skapa framtidens logistik genom IT lösningar. Hos oss finns det många projekt att både förvalta och utveckla om man bara vill.
Vår koncern har en tydlig "cloud first"-strategi vilket innebär en spännande förflyttning från "on-prem" till "cloud".

Denna tjänst är förlagt på dagtid. Det ingår beredskapstjänstgöring enligt ett rullande beredskapsschema. Du rapporterar till IT &System Manager.

I din roll som IT Support Tekniker på Elgiganten Logistik kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Vara närvarande och supportera när problem uppstår (klienter, handdatorer, scanners etc.)
 • 1 linje support
 • Felsökningar och problemlösningar
 • Fånga upp och driva IT frågor i verksamheten framåt
Tjänsten som IT Support Tekniker på Elgiganten Logistik AB är en fastanställning med start inom rimlig tid

Om dig
Främsta egenskapen är att du har ett brinnande intresse för problemlösning och att hjälpa andra. Du är som person serviceinriktad och behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du har arbetat minst 3 år som IT support tekniker sedan tidigare och med stor fördel har du erfarenhet från att arbetat på ett lager.
Vi ser också gärna att du är lösningsorienterad, tycker om problemlösning, är flexibel och pedagogisk. Detta är en stor möjlighet för dig som har ett brinnande intresse inom IT och olika typer av problemlösning och utveckling, hos oss är ingen dag den andra lik.

Viktigt för tjänsten är:
 • Duktig på service/Support och då även för problem utan slutanvändare
 • Goda kunskaper inom Active Directory, Windows 10 och problemlösning inom IT
 • Erfarenhet av VmWare, Windows Server, JIRA och nätverk.
 • Svenska i tal och skrift
Meriterande
 • Cisco Nätverk & Cisco UCS
 • Netapp
 • Kunskap i system Astro, Kisoft, Consignor, SAP
Arbeta på Elgiganten Logistik
Med rätt ambitioner och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera föräldraskap med karriär.

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 17 augusti och under semestertider finns rekryterare tillgänglig för frågor fom V 32.
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.

Varmt Välkommen!

Sökord.
Elgiganten, IT, IT Support, Support, Teknik, Jönköping, Värnamo, Teknik, IT, Support, 1 line, Adecco, Elgiganten Logistik
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.