Elgiganten Logistik AB söker medarbetare till IT System Support

Elgiganten Logistik AB söker medarbetare till IT System Support

Om tjänstenTill vårt team på supporten, som idag består av 4 st medarbetare, behöver vi nu ytterligare en stjärna.
Vi arbetar med att supportera och lösa de problem som kan uppstå under en dag. Ärenden kommer in via vårt ärendesystem Jira men även via telefon.
De system som vi mest arbetar i idag är Astro, Consignor, KiSoft och TIS. I dessa system löser du inte bara dagens problem utan tar även fram statistik och rapporter till olika delar i Elgigantens verksamheter men även som underlag för dig själv för att kunna utveckla, förbättra och förebygga.
Du kommer få vara delaktig i många olika spännande projekt och det finns mycket att både förvalta och utveckla hos oss om man bara vill.

På vårt gigantiska lager på Torsvik är denna tjänst förlagt på dagtid och du kommer vara delaktig i vårt beredskapsschema.
Du rapporterar till IT &System Managern.

I din roll som IT System Support på Elgiganten Logistik kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Vara närvarande och supportera när problem uppstår
 • 1 linje support
 • Felsökningar och problemlösningar
 • Driva systemfrågorna i verksamheten framåt
 • Delaktig i systemtester vid systemförändringar
Tjänsten som IT System Support på Elgiganten Logistik AB är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Om digFrämsta egenskapen är att du har ett brinnande intresse för problemlösning och att hjälpa andra. Du är som person serviceinriktad och behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du har någon form av IT-relaterad utbildning (gymnasial eller KY/YH) och arbetat några år och då med fördel med Astro.
Har du tidigare erfarenhet från att arbetat på ett lager så är det väldigt meriterande.
Vi ser också gärna att du är lösningsorienterad, tycker om problemlösning, är flexibel och pedagogisk. Detta är en stor möjlighet för dig som har ett brinnande intresse inom IT och olika typer av problemlösning och utveckling, hos oss är ingen dag den andra lik.

Viktigt för tjänsten är:
 • Duktig på service/Support
 • Eftergymnasial utbildning inom IT
 • Goda kunskaper inom Astro WMS
 • Svenska i tal och skrift
Meriterande
 • Consignor
 • Systemutveckling
 • Kisoft
 • Erfarenhet av Logistik
Om Elgiganten LogistikVi finns på Torsvik, 1 mil utanför Jönköping, Vi är "hjärtat i koncernen Elkjop och samtliga Elgiganten-butiker i Norden får i huvudsak sina varor från oss. Vi har även verksamhet i Brno, Tjeckien där vårt kökskoncept Epoq lagerhålls och distribueras ifrån. Distributionen till våra kunder bygger på konceptet "Logistik med hjärtat" där vi som transportköpare tar ansvar och garanterar konkurrens på lika villkor genom att säkerställa att alla chaufförer har lön enligt standard i det land de lever och verkar i och att vi alltid kan kommunicera med varandra. Transporterna ska alltid utföras med god kvalité och hög säkerhet. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.

Vill du vara med på vår resa för att skapa framtidens logistik och dominera i nuet? Då har vi uppdraget till dig!
Läs mer på https://www.elgiganten.se/cms/om-elgiganten/om-elgiganten/

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

AnsökningsprocessLåter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elgiganten, IT, IT Support, Support, Teknik, Kunstjänst, Jönköping, Värnamo, Teknik, IT, Support, 1 line, Adecco, Astro, Kisoft, Consignor, TIS, SAP, Qlikview, Tableu
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.