Elgiganten Logistik AB söker IT Tekniker

Elgiganten Logistik AB söker IT Tekniker

Om tjänstenDå vår kollega valt att gå vidare med nya utmaningar söker vi en IT Tekniker till vårt gigantiska och automatiserade lager.
I vårt team arbetar idag 6 personer och kollegorna du kommer arbeta närmast med är IT support och nätverkstekniker. Tillsammans arbetar vi för att lösa tekniska problem som kan uppstå och ständigt arbeta med utveckling och förbättringar.
Hos oss kommer du få ansvar för drift och utveckling av Virtuell infrastruktur och Server Storage samt Active Directory.
I teamet arbetar vi med att underhålla, utveckla och dokumentera IT lösningar för både klient och infrastruktur. Vårt fokus är långsiktiga och hållbara helhetslösningar.
Vår koncern har en tydlig "cloud first"-strategi vilket innebär en spännande förflyttning från "on-prem" till Azure.
I just det projektet innefattar också att hitta alternativa lösningar för de delar som inte går att flytta till Azure.
Tillsammans med ditt team tar ni fram en tydlig plan för förändringen, som ni sedan implementerar, förvaltar och fortsätter att utveckla.
På vårt gigantiska lager på Torsvik är denna tjänst förlagt på dagtid och du kommer vara delaktig i beredskapsschemat.
Du rapporterar till IT &System Managern.

I din roll som IT Tekniker på Elgiganten Logistik kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Ständig utveckling och förbättring
 • 2 linje support
 • Vara drivande i att säkerställa en stabil drift
Tjänsten som IT Tekniker på Elgiganten Logistik AB är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Om digFrämsta egenskapen är att du har ett brinnande intresse för IT, problemlösning och att hjälpa andra. Du är som person serviceinriktad och behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du har någon form av IT-relaterad utbildning (gymnasial eller KY/YH) och arbetat några år som IT tekniker sedan tidigare.
Vi ser också gärna att du är lösningsorienterad, tycker om problemlösning, är flexibel och pedagogisk. Detta är en stor möjlighet för dig som har ett brinnande intresse inom IT och olika typer av problemlösning och utveckling, hos oss är ingen dag den andra lik.

Viktigt för tjänsten är:
 • Tycka om att vara delaktig och drivande i projekt
 • Eftergymnasial utbildning inom IT
 • Goda kunskaper inom Windows server, Azure, Vmware och Active Directory
 • Svenska i tal och skrift
Meriterande
 • Klient hårdvara
 • Linux
 • Cisco
 • Netapp
Om Elgiganten LogistikVi finns på Torsvik, 1 mil utanför Jönköping, Vi är "hjärtat i koncernen Elkjop och samtliga Elgiganten-butiker i Norden får i huvudsak sina varor från oss. Vi har även verksamhet i Brno, Tjeckien där vårt kökskoncept Epoq lagerhålls och distribueras ifrån. Distributionen till våra kunder bygger på konceptet "Logistik med hjärtat" där vi som transportköpare tar ansvar och garanterar konkurrens på lika villkor genom att säkerställa att alla chaufförer har lön enligt standard i det land de lever och verkar i och att vi alltid kan kommunicera med varandra. Transporterna ska alltid utföras med god kvalité och hög säkerhet. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.

Vill du vara med på vår resa för att skapa framtidens logistik och dominera i nuet? Då har vi uppdraget till dig!

Läs mer på https://www.elgiganten.se/cms/om-elgiganten/om-elgiganten/

AnsökningsprocessLåter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elgiganten, IT, IT Tekniker, IT Technician, Azure, Active Directory, Vmware , Jönköping, Värnamo, Teknik, IT, 2 line, Adecco, Cisco, Netapp
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.