Till lagret på Elgiganten Logistik söker vi efter Team Managers

Till lagret på Elgiganten Logistik söker vi efter Team Managers

Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och hubbar i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att vara ett effektivare Elgiganten Logistik vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med Hjärtat" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartner.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!
Drivs du av ett närvarande och engagerat ledarskap med stor möjlighet att göra skillnad för medarbetare?

Då är kanske detta är Din nästa utmaning i karriären!

Arbetsuppgifter
Då några av våra Team Managers har hittat nya utmaningar på Elgiganten Logistik söker vi nu efter fler stjärnor till vår grupp.
Som Team Manager har du personal- och driftansvar för en specifik avdelning inom lagret. Tillsammans med din närmaste ledare sätter du mål för resultat och kvalité för avdelningen som du sedan leder ditt team mot. Du bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för verksamheten och medverkar i projekt och arbetsgrupper inom ramen för ditt uppdrag.

Du skapar förutsättningar för en självgående drift där medarbetare vill ta ansvar, utvecklas i sina roller och har stort engagemang för sitt uppdrag. Vidare skapar du förutsättningar för grupputveckling och samarbete inom och mellan avdelningar. Du delegerar ansvar till medarbetare med stort förtroende och tillit. Ditt ledarskap har fokus på medarbetarnas utveckling och behov. Du säkerställer kompetensförsörjning på avdelningen som möter framtidens behov.
Du samarbetar med övriga Team Managers för att effektivisera och utveckla flöden och processer.
Som Team Manager medverkar du i forum för stöd och utbildning i din roll.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av ledarskap och om det är inom logistik och lager så är det meriterande men inget krav.
Kanske är du den där personen som alltid blir utnämnd som ledaren men ännu inte haft titeln yrkesmässigt?
Ditt ledarskap präglas av en positiv människosyn med förtroende till ditt teams kompetens. Genom stort engagemang motiverar du dina medarbetare och leder genom att vara en god förebild.
Elgiganten Logistik är i ständig utveckling och ställer om efter kundens behov och nya förutsättningar. Du motiveras av förändringar och har förmåga att få med dig ditt team. Du är en problemlösare som trivs bäst i en händelserik vardag med korta vägar från ord till handling.
I samarbete med andra anpassar du din kommunikation för att nå effektiva lösningar. För dig är ansvar roligt och utvecklande, du drivs av att se medarbetare lyckas och utvecklas.

Elgiganten Logistik erbjuder
Tjänsten som Team Manager är en tillsvidareanställning där vi kan komma att tillämpa 6 månaders provanställning. Du arbetar två-skift; 05:45-15:00, 14:45- 23:30 (fredag 14:45-21:00).
Med stor ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera föräldraskap med karriär.

Intresserad av tjänsten?
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 22 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ledarskap, Team, manager, Teamleader, Logistik, Lager, Adecco, Elgiganten Logistik, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.