Tekniker till Elgiganten Logistik AB

Tekniker till Elgiganten Logistik AB

Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med Hjärtat" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Som tekniker hos oss får du en bred och viktig roll med många olika arbetsmoment inom vår verksamhet. Du kommer ha en roll i vårt arbete där förebyggande underhåll, förbättringar och felsökningar kommer att vara en del i det dagliga arbetet. Det blir därför en tjänst med stor variation där förmågan att kunna hantera olika typer av projekt och arbetsuppgifter är av yttersta vikt.

En vanlig dag
Hos oss är ingen dag den andra lik men för att du ska få en inblick i hur en vanlig dag kan se ut:
  • Genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll på automationsutrustningen
  • Utföra förbättringsarbete, reparationer och modifieringar
  • Sammanställa haverirapporter och skiftloggar som kan påverka resultat, utrustning och underhåll
  • Vara behjälplig i samband med installationsarbeten, anläggningsunderhåll och besparingsåtgärder
  • Hålla kontakt med produktion och interna kunder för att säkerställa att rätt prioriteringar görs
  • Hålla dig uppdaterad och följa direktiv avseende hälsa, miljö och säkerhet
  • Vara behjälplig avseende allmänna göromål på avdelningen
Din profil
Som person bör du vara tekniskt lagd, kanske är du helt enkelt född med skruvmejseln i handen eller så har du införskaffat dig kunskapen genom utbildning. Har du kunskaper inom mekanik, automation och PLC så är det väldigt meriterande men inget krav. Det kan vara så att du i grunden är utbildad bilmekaniker och vill meka med något annat än bilar under arbetstid.
Du bör uppskatta att ha olika projekt i gång samtidigt där din förmåga att prioritera och lägga upp arbetet blir viktigt för att få verksamheten att flyta. Även om vissa jobb är återkommande så kommer det vara stor variation på arbetsuppgifterna vilket gör att du måste tycka om att arbeta med varierade arbetsuppgifter.
Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper när vi rekryterar till denna tjänst. Att vilja lära sig något nytt och att hela tiden bidra med en positiv inställning och engagemang ser vi som viktiga personliga egenskaper. Eftersom du kommer jobba med projekt och produkter där andra medarbetare har fått problem kommer det krävas att du har en god samarbetsförmåga och bra servicekänsla.

Intresserad av tjänsten?
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag är 22 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknik, Underhållstekniker, Elgiganten Logistik, Adecco, Jönköping, Logistik, Underhåll
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.