Elgiganten Logistik AB söker Systemspecialist

Elgiganten Logistik AB söker Systemspecialist

Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med Hjärtat" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Till vår IT avdelning, som idag består av 8 medarbetare, söker vi efter en systemspecialist.

Som systemspecialist hos oss kommer du ansvara för utveckling och drift av våra logistiksystem, säkerställa att allt fungerar och samtidigt vara den som driver utvecklingen för att nå nya höjder i användandet av våra system vilket innebär att omvandla behov och krav till lösningar.

Systemspecialisten kommer utveckla, äga samt förvalta. Vilket innebär att omvandla behov och krav till lösningar, dokumentera, felsöka och koordinera systemförändringar. Ditt ansvar är att hitta sätt att arbeta smartare i logistiksystemet för att stödja framtidens logistik. I rollen ingår att proaktivt föreslå utveckling och förbättring av systemen och driva igenom dessa.

Du kommer få vara delaktig i många olika spännande projekt och det finns mycket att både förvalta och utveckla hos oss om man bara vill.
Denna tjänst är förlagt på dagtid. Det ingår beredskapstjänstgöring enligt ett rullande beredskapsschema. Du rapporterar till IT &System Managern.

Om dig
WMS systemet vi jobbar i är Astro vilket du har jobbat med tidigare och du har även haft en roll som specialist eller arbetat med logistikutveckling under din karriär. Har du dessutom med dig erfarenhet av WMS/ERP/TMS och automationssystem så är det meriterande.
Du är personen som tycker om att arbeta proaktivt och driva framåt - ser lösningarna i problem/utmaningar samt tar initiativ till att förbättra, driver för att ta verksamheten och dig själv framåt för att nå mål och kanske överträffa förväntningar. Här kommer du få utlopp för din förmåga att hitta och lösa komplexa problem med framgångsrikt resultat.
För att trivas hos oss är du en person som drivs av att lösa problem, stora som små, i team och självständigt.

Arbeta på Elgiganten Logistik
Med rätt ambitioner och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera föräldraskap med karriär.

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 31 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Systemingenjör, Systemspecialist, IT System specialist, WM, ER, TMS, automationssystem, El Giganten Logistik, Adecco, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.