Elgiganten Logistik AB söker Business Intelligence - utvecklare

Elgiganten Logistik AB söker Business Intelligence - utvecklare

Elgiganten Logistik AB bygger ut, läs mer om våra satsningar här: https://lnkd.in/g7-93y3z

Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med ?" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.

Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Vill du jobba i intressanta projekt, utveckla och ta fram dynamiska och interaktiva rapporter i vår Qlikmiljö samt skapa kvalificerade underlag för strategiska och taktiska affärsbeslut? Elgiganten Logistik söker nu en driven och ambitiös BI-utvecklare med fokus på applikationsutveckling som vill bli en del av deras utvecklingsresa!

Som Business Intelligence-utvecklare får du en spännande roll där du arbetar brett med olika typer av projekt. Du kommer med hjälp av din kunskap bland annat designa och bygga dynamiska rapporter, samla och hantera data från olika IT-system (interna och externa) och att etablera skräddarsydda BI-verktyg som ger de beslutsunderlag som verksamheten efterfrågar. Du arbetar i ett sammansvetsat team där faktabaserade beslut, analys och att driva framåt står i fokus. Det är ett tätt samarbete såväl internt i teamet som med övriga avdelningar på Elgiganten Logistik.

Arbetsuppgifter
  • Stöd till verksamheten i deras löpande behov av KPI-rapportering och andra typer av underlag
  • Drifta och utveckla BI-verktyg, initialt i QlikView/QlikSense
  • Kvalitetssäkra data
  • Utveckla ETL-flöde
  • Bygga nya användarvänliga QlikViewapplikationer
  • Säkerställa att korrekt mätmetodik och relevanta data används inom verksamheten
  • Skapa förutsättningar och medverka till att fånga förändringar i verksamheten för att initiera lämpliga kvalitetshöjande åtgärder
  • Designa och utveckla BI-system skräddarsydda för verksamheten
Du kommer att rapportera till Jonas Knutsson, Head of Development

Din profil
Vi ser att du har kunskap och ett stort intresse för att bygga användarvänliga rapportverktyg och QlickViewapplikationer och har arbetat med detta ett par år.
Med fördel har du kunskap inom någon form av BI-verktyg och har du kunskap i QlikView/QlikSense och SQL så är det mycket meriterande. Vidare är en dataekonomisk utbildning eller motsvarande meriterat.

För att lyckas i rollen ser vi att du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat utifrån givna mål och uppdrag samtidigt som du är bra på att samarbeta med kollegorna i organisationen. Det är ju faktiskt du som kommer utbilda i hur vi ska använda dina applikationer. Du behöver kunna hantera flera samtidiga projekt och att arbeta strukturerat. Noggrannhet i detaljer är väldigt viktigt då de rapportverktyg som byggs är affärskritiska.

Du bör tycka det är kul att vara del av hela processen; från det att idéer genereras till att nya lösningar förverkligas. Gillar du dessutom tanken på att omges av ett härligt och drivet gäng samt att få möjlighet till att utveckla din logistikkompetens - kommer du verkligen trivas hos oss!

Intresserad av tjänsten?
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707 fom v 32
Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 21 augusti och rekryterare finns tillgänglig fom v32 för ev frågor

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
Arbetsmiljö, Säkerhetsfrågor, Elgiganten Logistik, Adecco, Jönköping, Logistik, ISO Certifiering, revision,.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.