Butikssäljare

Butikssäljare

Butikssäljare till Jönköpings Främsta Färgbutik

Butikssäljare till Färggross i Jönköping Ab

Vi förstärker vårt team med en butikssäljare som brinner för försäljning med hög service!

Om tjänsten

Som butikssäljare på Färggross så består din arbetsdag av att möta såväl yrkeskunder som privatkunder. Du hjälper våra kunder men val av rätt produkter samt att komma med tips, råd och inspiration gällande färg, tapeter och tillhörande produkter. Du hjälper till med att hålla ordning och reda i butiken samt hjälpa till med såväl beställningar och uppackning av varor. Genom ett nära samarbete med butikskollegor är målet är att kunden skall lämna butiken och fått med sig ett positivt intryck av såväl dig som butiken i sin helhet.

Vi söker dig som...

...har ett brinnande intresse av främst
försäljning och service till såväl Företags- som privatkunder. Det är självklart en fördel och du arbetat med liknande produkter sedan tidigare då en stor del av arbetet utgörs av att rådgivning kring färgval och sedan blanda till dessa kulörer. Du kommer även att arbeta med service av färgsprutor vilket kräver viss kunskap kring det. Har du jobbat med liknande uppgifter så premieras detta. Dock så kan man lära sig allt om man har ett brinnande intresse så även du som saknar denna erfarenhet är välkommen att söka.

... är flexibel och förstår vad som är viktigt att prioritera under en arbetsdag samt vad som kan underlätta arbetet för dina medarbetare. Du är duktig på att skapa relationer med befintliga och nya kunder genom ett intresse för kundernas behov och verksamheter. Vi tittar mycket på personligheten när vi anställer för att du skall passa in i teamet och att vi därmed förväntar oss det lilla extra från dig som söker.

Om att arbeta hos oss

Vår färgbutik har legat på samma ställe i över 30 år och vi är idag 12 anställda.

Vi strävar alltid efter att vara den butiken som på ett professionellt sätt tillgodose kundernas behov och önskemål. Du kommer att ges stora möjligheter att utvecklas genom att vi som butik tillhandahåller ett väldigt brett sortiment och arbetar med många väletablerade varumärken. Vi kan erbjuda utbildningar, såväl interna som externa vilka tillåter dig att bygga på dina kunskaper.
Arbetet är väldigt omväxlande och du kommer att få möjlighet att arbeta med en stor variation av arbetsuppgifter inom försäljning, exponering av våra produkter.

Vi erbjuder......

En Heltidstjänst i form av tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:45-18.00
Mer info
Kontaktperson Patrik Krause
Email Mejla Patrik Krause
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.farggross.com
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Färggross i Jönköping AB har anor sedan början av 1900-talet då firman hette Ekholms Färg, Tapet och Kemikalieaffär. Nuvarande ägare är Claes Ekholm.

Vi är i dag den fristående färgrossisten som levererar allt från AkzoNobels sortiment till industriell målning, till fordonslackering och till målerifirmor i framförallt Småland.

Färggross finns på Fridhems industriområde i Jönköping med ett stort lager på 1 900 kvm där vi har 7 500 artiklar i lager. Där finns till exempel egenproducerade sprayburkar som lämpar sig för bättringsarbeten. Utöver vårt stora utbud av färgprodukter säljer vi allt från penslar till personlig skyddsutrustning.

Men vi är så mycket mer än en färggrossist – vi är ett kunskapsföretag som arbetar nära våra kunder. Vår personal har spetskompetens för att kunna hjälpa dig med bästa lösningen inför varje projekt. I vårt eget labb testar vi och tar fram produkter som är anpassade för ditt målerisystem och produkterna som ska målas. Vi hjälper gärna till hela vägen – från idé till verklighet.

Vår turbil levererar varor fem dagar i veckan, vilket innebär att du alltid kan räkna med snabb leverans när du beställer från oss.