Elektriker Service/Entreprenad EMT i Jönköping AB

Elektriker Service/Entreprenad EMT i Jönköping AB

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Rollbeskrivning

Som elektriker hos oss är du en del av ett team. Arbetsuppgifterna utgår från bygghandlingar och ritningar och du ges möjlighet att arbeta på många olika projekt, allt ifrån bostäder, skolor, kontor till privatkunder. Hos oss får du vara med på spännande projekt och du får chans att utvecklas i din roll som elektriker.

Din kompetens
  • Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
  • Du har ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid.
  • Du har minst körkort klass B.

Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på EMT i Jönköping AB och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet. Vi tror att du lockas av varierade arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra verksamhetsområden, Entreprenad ocg Service. Samtidigt erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom flera områden. Vi har förmånen att arbeta tätt tillsammans. Trygghet och kunskap är ledord för oss som vi strävat att ha mot våra kunder. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

I tjänsten ingår servicebil som kan användas som tjänstebil efter skatteverkets regler.
  • EMT följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig!

    Vår värdegrund Kvalitet, Respekt, Ansvar och Tillsammans bär vi med oss i allt vi gör på EMT. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden, både nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!


  • Vi antar sökande löpande

  • Vårt motto.

    Vi leder strömmen
Mer info
Kontaktperson Olle Gustafson
Telefon 036-37 92 27
Email Mejla Olle Gustafson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://emt.nu
Sista ansökningsdag 6 aug (43 dagar kvar)