Svetsare- med sinne för att skapa

Svetsare- med sinne för att skapa

Som svetsare på EAB har du ett fritt arbete, långt ifrån serie-tillverkande standardlösningar. Vi arbetar istället med variant-konstruktioner utifrån ett eget produktkoncept, där det är kundens krav och önskemål som styr.

Från ritning till verklighet
Din förmåga att översätta ritning till verklighet är därför en viktig del i vårt arbete med att tillverka kundanpassade lösningar. Till ditt förfogande har du bästa tänkbara utrustning och givetvis våra svetsares gedigna kunskap.

Självständiga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är självständiga med du agerar i ett väl sammansvetsat och gott team.

Ditt verk ska hålla!
På EAB medverkar alla till att vi kan hålla fast vid vår grundläggande filosofi att bygga hållbara verk och relationer. Så även du. Därför är ansvarskänsla och en stor portion sunt förnuft bra komplement till ditt sinne för att skapa. Vi söker dig som har tidigare svetsvana, men i övrigt ser vi mer till din personlighet än en lång meritlista. På EAB får du den utbildning du behöver.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontakt
För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta HR- chef Hillevi Moberg, 0371- 340 87, hillevi.moberg@eab.se.

Vi arbetar löpande med urval så tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Sista dag för att skicka in ansökan är 28 februari.

Hos oss får du arbete i en trevlig organisation med stor tilltro till framtiden. EAB växer i världen- vill du vara med på vår resa?

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hillevi Moberg
Telefon 0371- 340 87
Område Gislaved
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eab.se
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EAB i Smålandsstenar utvecklar, tillverkar, säljer och monterar Stålbyggnader, Lagerinredningar och Portar. Vi är ett familjeägt bolag med 230 medarbetare som omsätter cirka 1 MDKR. Vi har egna bolag i Finland, Holland, Kanada, Norge och Tjeckien. Våra lagerinredningssystem säljs över hela världen. Gemensamt för våra tre produktgrupper är EAB Engineering PrinciplesTM, det vill säga det unika sätt på vilket EAB konstruerar och agerar för att kunna uppfylla vårt kundlöfte – Det håller.