Project Manager inom e-handel och automation till E-motions Europe AB

Project Manager inom e-handel och automation till E-motions Europe AB

Rollen som Project Manager:

I rollen som projektledare leder du projekt, samt agerar visst tekniskt stöd för ett eller flera leveransprojekt till våra kunder. I rollen ingår kundmöten, interna projektuppföljningsmöten, följa upp tidsplaner och projektens ekonomiska utveckling samt följa upp inköp. Arbetsuppgifterna innefattar även färdigställande av dokumentation, manualer samt CE-märkning.

Projekten du kommer att leda finns inom ett eller flera av våra produktområden för e-handelsbranschen, varuplock, orderpackning eller sortering.

Du kommer dagligen att agera nav mellan de olika avdelningarna i inom E-motions, samt skapa tydliga mål och linjer för den gemensamma leveransen. Du tar över projektägandet i slutet av försäljningsfasen och äger sedan projektet tills eftermarknad tar över och dokumentation och godkännande är på plats. Våra projekt sträcker sig oftast över 3–6 månader.

Dessa egenskaper ser vi som viktiga hos dig:

Vi söker dig som har stark egen drivkraft och vill åstadkomma något med din yrkeskarriär. Med dina goda ledaregenskaper motiverar du och inspirerar andra personer i din omgivning, både internt och externt, samt att du vant driver och fördelar arbetsuppgifter till olika funktioner inom projektet. Du har en väl utvecklad teknisk kompetens och god förståelse för olika projektverktyg.

Vi tror att du har erfarenhet av komplex projektledning, med många kontaktytor både internt och externt med exempelvis underleverantörer, partners, programmerare, konstruktörer, sälj, driftsättare och/eller eftermarknad. Du har goda erfarenheter av att arbeta i projektform och ansvara för projekt från start till mål, med eget budgetansvar.

Din kommunikationsförmåga samt förhandlingsförmåga tror vi är alldeles utmärkt och du är van vid att hantera kundkontakter. Du löser problem på ett effektivt sätt och kan fatta viktiga beslut under press.

Vi tror att du har följande kompetens och erfarenhet:
  • Du har väl dokumenterad erfarenhet (över 5 år) av projektledning, gärna från maskin eller logistik branschen.
  • Minst en kandidatexamen från högskola eller universitet, troligtvis en civilingenjörs- eller en högskoleutbildning inom projektledning.
  • Intresse eller erfarenhet från olika teknikdiscipliner så som maskinteknik, elteknik och/eller kontrollsystem? Ett stort plus!
  • Förmåga att ta fram kontrakt och processer samt har en kostnads- och riskhanteringsförmåga och kan gärna se utmaningar och flaskhalsar, innan de uppstår.
  • Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Tenhult, utanför Jönköping (Huvudkontor)

Antal tjänster: 1–2 st

Lön & förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, tjänstepension, försäkringar och övriga förmåner som friskvårdsbidrag, teamaktiviteter, jul- och sommarfester etc.

Är detta du eller någon du känner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.e-motions.se/
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-motions Europe har arbetat med automationslösningar i många år, men fokuserar nu mot e-handel och logistikbranschen. Bolaget har cirka 20 anställda men växer snabbt och tar allt större projekt. Det är en ingenjörsdominerad teknisk verksamhet, men med stor kreativitet och framåtanda, i en entreprenöriell miljö med starka ägare.

https://www.e-motions.se/