Vi söker en Business intelligence consultant till Drake Analytics i Jönköping!

Vi söker en Business intelligence consultant till Drake Analytics i Jönköping!

Har du ett stort intresse för IT och teknik och framförallt mot business intelligence? Gillar du att arbeta med nära kundrelationer och finna smarta lösningar som bidrar till utveckling? Sök då denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som BI-konsult kommer du arbeta både ute hos kund samt inhouse på kontoret tillsammans med dina kollegor. Tjänsten innefattar en bred roll där du kommer ha ansvar för kundrelationer såväl som leverans och tekniska lösningar. Tillsammans med dina kollegor kommer du bygga datavisualiserings- och analysverktyg för dina kunders verksamheter. Tjänsten innefattar exempelvis rekommendation av vilka mätningar kunden behöver, projektplanering, testning av systemen samt driftsättning och utbildning för kunden.

Din profil

För att passa in och trivas i rollen som Junior business intelligence consultant behöver du vara en ambitiös och driftig person. Du ska även vara social, positiv och tycka om att arbeta i ett team. Du har lätt för att knyta kontakter och är serviceinriktad.

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning, högskoleingenjör alternativt kandidatexamen programmering
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Grundläggande programmeringskunskap
Meriterande:
  • Arbetat som konsult eller projektledare - arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet inom Data/IT
  • Tillgång till egen bil
Villkor

Arbetstid: 08.00-17.00 med flextid
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drake Analytics är ett konsultbolag inom business intelligence och är specialiserade på Qlik sense. Företaget grundades 2011 och finns på tre orter i Sverige. Drake Analytics verkar främst inom tillverkande industri, retail, logistik och finans.

Till en början kommer du att gå bredvid en mer senior kollega för att på så sätt komma in i arbetet och för att få kunskap om företaget. Du blir även erbjuden en 3 dagars kurs där genomgång av alla tjänster som erbjuds tas upp.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.