Key Account Manager / Säljare
Göteborg / Malmö / Jönköping

Distrupol Nordic är en europeisk ledare med över 50 års spetskompetens, innovation och expertis inom försäljning och applikationsutveckling av råvaror till den plastbearbetande marknaden.

Distrupol är inne i en expansiv fas och vi söker nu en lösningsorienterad säljare som med stort engagemang kan utveckla våra befintliga och nya affärer i södra Sverige. Du utgår hemifrån och bor med fördel i eller med närhet till Göteborg, Malmö eller Jönköping, alternativt annan sörre ort inom distriktet.

Du kommer få jobba med en bred produktportfölj som innehåller produkter och lösningar mot de flesta industrier inom; fordons-, medicin-, livsmedels-, bygg- och elindustrin. Till hjälp i dina affärsprocesser får du tillgång till vårt professionella team av utvecklingsingenjörer. Tjänstens placering är flexibel och du utgår från hemmakontor inom regionen och rapporterar direkt till vår försäljningschef. 

 

”Det bästa med att arbeta som Key Account Manager hos Distrupol är den avslappnade och prestigelösa stämningen. Även fast vi har våra interna tävlingar mot varandra så gynnar vi alltid varandras framgång och dömer aldrig någon som kanske inte når hela vägen fram. Distrupol är en generös arbetsgivare och får mig att framstå som en värdefull tillgång till företaget. Även generositet i form av att kollegor avsätter sin tid för att supportera är också en förankrad kultur på Distrupol.

Det dagliga arbetet går mycket ut på ansvar under frihet och du har stort inflytande på hur din arbetsvecka ser ut. Har du en positiv inställning, är orädd för att ta kontakt med nya människor och är hungrig på att öka ditt säljterritorium så är du den vi söker!”

- Karin Lagerholm, Key Account Manager

 

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av komplex försäljning. Har du dessutom erfarenhet från formsprutning, plastmaterial eller annan teknisk försäljning är detta meriterande, men inget krav. Det viktigaste för oss är att hitta en medarbetare som har viljan att lyckas, förmågan att skapa relationer och är villig att göra det lilla extra för kunden.

Vi erbjuder
Hos Distrupol får du möjligheten att arbeta med spännande och komplexa affärsprocesser i en varierande och utvecklande roll i en internationell miljö. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och marknadsledande produkter där varje dag hos oss bjuder på nya utmaningar och möjligheter. 

 

"Med en bred produktportfölj, kundfokus och stort engagemang i vårt team har Distrupol Nordic vuxit till en ledande distributör av råvaror till den plastbearbetande marknaden. Nu är vi redo att ta nästa kliv i företagets positiva utveckling. Tillsammans med dig, vill vi bygga vidare och bredda vår närvaro på den svenska marknaden.

Vi brinner för att sälja högkvalitativa produkter man kan lita på, och som skapar trygghet i de kritiska situationer och utmaningar som våra användare ställs inför. Vi vill att du som medarbetare ska trivas och lyckas på Distrupol Nordic, och vi välkomnar dig till en arbetsplats med en positiv och familjär företagskultur, där öppenhet och tillit ligger oss varmt om hjärtat. Du kommer att få jobba i ett team som gör sitt yttersta för att coacha och hjälpa dig att lyckas."

- Markus Olofsson, Nordic Sales Manager

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-70 45 190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (75 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!