Mekanikkonstruktör

Mekanikkonstruktör

För kunds räkning söker vi nu konstruktörer till pågående och kommande utvecklingsprojekt - vi är intresserade av att komma i kontakt med både dig som har några års erfarenhet av liknande arbete samt dig som har en gedigen erfarenhet av konstruktion och som är sugen på en ny utmaning och vill arbeta med utveckling av marknadsledande konsumentprodukter!

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att få ta ansvar för tekniska underlag samt arbeta med optimering av funktioner på såväl detalj- som helhetsnivå. Arbetet bedrivs i projektform där du i ditt utvecklingsarbete håller täta kontakter med olika avdelningar, tillverkningsenheter och underleverantörer. Inom organisationen finns alla viktiga funktioner för att bedriva R&D verksamhet såsom materiallabb, verifieringslabb, prototypverkstad, CAE-avdelning m.fl. Närheten till dessa funktioner skapar en unik miljö för dig som vill arbeta och utvecklas inom mekanisk konstruktion.

Uppdragsgivare:
Dfind Science & Engineering

Omfattning:
Heltid

Ort:
Jönköping

Sista ansökningsdag:
2018-08-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande fram till sista ansökningsdag med uppehåll för semester under veckorna 28-31. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Rekryteringskonsult Emma Forsman, emma.forsman@dfind.se, 0702-43 84 07

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning maskinteknik alternativt gedigen arbetserfarenhet inom konstruktion. Du har ett stort tekniskt intresse, med goda kunskaper inom utveckling och innovation. Du har erfarenhet av att arbeta med olika material såsom konstruktionsplaster, aluminium och magnesium och du har god förståelse för avancerad elektronik och mjukvara. Dokumenterad och aktuell kunskap i Catia V5 är ett krav och det ses som meriterande om du även har arbetat i Smarteam. Du har förmåga att utrycka dig väl på engelska i tal och skrift, samt har goda svenska språkkunskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult!
Mer info
Kontaktperson Emma Forsman
Telefon 0702-438407
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 6 aug (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du ingenjör med stort intresse för teknik och konstruktion? Har du några års erfarenhet eller en gedigen bakgrund inom konstruktion och vill utvecklas vidare tillsammans med Dfind som konsult hos våra kunder? Då är du välkommen att ansöka till denna tjänst!