Säljare

Om jobbet

Teknisk utesäljare till södra Sverige, Jönköping.

Destaco Svenska AB är ett privatägt företag med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi har ett flertal agenturer med tyngdpunkt på produkter från Amerikanska DESTACO. Vi förser Sveriges industri med produkter inom manuell och pneumatisk fastspänning, produkter för robotautomation, stansning, pneumatik och vakuumhantering. Vi är certifierade enligt ISO. Destaco är ett välkänt företag på marknaden och är kända för kvalitet, snabba leveranser och en god service till våra kunder.

Företaget är välmående och vi har en god gemenskap.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som är engagerad och vill arbeta som teknisk utesäljare hos Destaco Svenska AB i södra Sverige med utgångspunk i jönköping eller strax söder om.

Ditt geografiska arbetsområde kommer att vara Södra Sverige.

Som utesäljare kommer du att vara vårt ansikte mot befintliga och nya kunder. Du kommer att besöka och ta hand om våra befintliga kunder genom personliga säljmöten, säljaktiviteter och telefonkontakter. Du kommer även ta kontakt med nya potentiella kunder och boka möten med dessa för presentation av våra produkter.

Du kommer tillsammans med övriga medarbetare utveckla våra affärer i regionen och i Sverige.

Arbetet är i stor utstäckning självständigt och innebär resor och hotellövernattningar i Sverige.

Du kommer att delta på större och mindre industrimässor ihop med övrig personal runtom i Sverige för att marknadsföra vårt sortiment.

Ärlighet, stort engagemang och nogrannhet är viktiga egenskaper hos oss.

Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande och du blir en viktig del av Destaco Svenska AB.

Utbildning / erfarenhet:

Vi söker en person med industriell eller teknisk bakgrund samt ett tekniskt intresse. Relevant utbildning är inom teknik, mekanik eller verkstad. En fördel är om du har lättare kunskap inom pneumatisk. Du är van vid datorer och har en utåtriktad personlighet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning, högskoleutbildning och behärskar engelska i både tal och skrift. Att du tycker om personliga kontakter ser vi som en förutsättning. Krav på B-körkort.

Ansök senast 2017-09-27
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Destaco Svenska AB är ett privatägt företag med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi har ett flertal agenturer med tyngdpunkt på produkter från Amerikanska DESTACO. Vi förser Sveriges industri med produkter inom manuell och pneumatisk fastspänning, produkter för robotautomation, stansning, pneumatik och vakuumhantering. Vi är certifierade enligt ISO. Destaco är ett välkänt företag på marknaden och är kända för kvalitet, snabba leveranser och en god service till våra kunder. www.destaco.se