Till DeLaval Sales AB söker vi en installatör

Till DeLaval Sales AB söker vi en installatör

Vi behöver utöka vår grupp av installatörer som för närvarande består av sex personer.

Du kommer att arbeta med att installera DeLavals utrustning som exempelvis mjölkrobot, mjölkstallar, foderutrustningar, utgödslingar i både nybyggen och befintliga stallar.

Detta är ett jobb för dig som vill arbeta självständigt och kan ta tag i arbetsuppgifter. Du behöver ibland "driva på" i syfte att få installationen att flyta på ett bra och smidigt sätt och för att vi ska hålla våra tider gentemot kund. Du behöver fungera som "spindeln i nätet" och koordinera för att säkerställa att alla steg genomförs.

Första tiden så kommer du att jobba i team med en eller flera av våra erfarna installatörer för att sedan stegvis ta eget ansvar för processen vilket innebär kontakt med säljare, avtala tider med kunden, hålla kontakt med orderavdelningen för att stämma av leveranser, se till att hantverkare (elektriker och VVS) förstår vad du/kunden behöver när det ska installeras, driftsätta samt dokumentera. Du kommer i stor utsträckning ha regelbunden kontakt med säljare, kunder, hantverkare och servicetekniker för att säkerställa att vi blir klara i tid.

Är du den vi söker?
Jobbet innebär en stor del resande men med lite större möjlighet till flex- och kompledighet. Du utgår från hemmet och reser till den ort där uppdragen finns, vilket innebär många nätter på annan ort. B-körkort är ett krav.

Vi vill att du ska ha jobbat med installationer/montage av maskiner och utrustning inom industri eller jordbruk. Vidare behöver du kunna arbeta självständigt med hjälp av skriftliga instruktioner och handböcker samt ha ett gott ordningssinne för att kunna hantera samtliga steg i processen. Du behöver vara noggrann och ha ett brinnande tekniskt intresse och kunnighet.

I din roll kommunicerar du med fler intressenter i projekten så vi förutsätter att du kan göra det på ett bra och smidigt sätt och att du är tydlig.

Då du arbetar på olika orter i landet tycker vi att det är mindre viktigt vart du bor, det är viktigare för oss att vi får in rätt person.

Vidare information om befattningen lämnas av rekryterande chef, Ville Eklind på telefon 08-550 296 28. och du är varmt välkommen med din ansökan på http://www.delavalcorporate.com/careers/jobs-at-delaval senast den 26 oktober 2019. Intervjuer sker löpande så vänta inte, skicka in din ansökan.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.delaval.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss på www.delaval.se