DeLaval Sales AB söker säljare till den Svenska marknaden

DeLaval Sales AB söker säljare till den Svenska marknaden

DeLaval Sales etablerar en ny typ säljare för att ytterligare kunna tillgodose våra kunders behov. I denna funktion besöker du våra återförsäljande butiker, så som exempelvis Granngården, vilka säljer DeLaval butiksvaror. Du ger utbildning till butikspersonalen och säkerställer att DeLaval butikssortiment hålls aktuellt och komplett. Du är en återkommande kontaktperson och bygger långa relationer med dina butiker och ser till att bli ett uppskattat stöd som har den kunskap som behövs om DeLavals produkter.

Tjänsten innefattar också en uppsökande verksamhet för att besöka och skapa kontakt med nya kunder som kan vara aktuella för DeLaval produkter. En stor kundgrupp är exempelvis mjölkproducenter. Utifrån kundernas behov presenterar du lösningar som du säljer till kund. Det är produkter som kräver viss planering och dina förslag blir en del av försäljningen. Exempel på produkter som du kommer att sälja är: grovfodermixer, utgödsling, kylfläktar, LED-belysning, mm.

Vi expanderar och söker 3 säljare till område från Småland/Östergötland, Västra Götaland och upp till Mälardalen.

Är du den vi söker?
Som person behöver du vara driven av att vilja besöka kunder och sälja in DeLavals produkter. Dina kunder är geografiskt spridda så resor förekommer frekvent, vilket sker med företags bil. Du behöver vara bra på att ta kontakt med människor och på att lyssna på vad kunden verkligen behöver och önskar sig och därefter självständigt vara beredd att ta stort ansvar för alla led i försäljningen. Du behöver brinna för försäljning. Vidare behöver du vara strukturerad i din planering då det är många kunder som skall besökas.
Du behöver ha förmågan att ha flera parallella försäljningar samtidigt med regelbunden återkoppling och återbesök till kunder. B-körkort är ett krav samt kunskap om lantbruk.

Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Ingemansson, tel: 070-62 41 508 alt. via mejl mats.ingemansson@delaval.com

Välkommen med din ansökan på: www.delaval.com senast den 17 augusti 2019. Vi tillämpar löpande intervjuer.
Mer info
Kontaktperson Mats Ingemansson
Telefon 070-62 41 508
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.delaval.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss på www.delaval.com