DANX AB söker nu dig som vill vara en del av vår kundservice i Jönköping

Vi söker nu en medarbetare som vill vara en del av en serviceinriktad, kundorienterad och väldigt flexibel kundservice och som gillar att ha omväxlande arbetsuppgifter.

Arbetstiderna är varierande mellan kl. 06.00-18.00.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·Ta emot inkommande ärende via telefon och mail

·Ha kontroll på hur, när och var DANX transporter sker samt säkerhetsställa att våra mottagare och kunder får rätt information

·Ha kontakt och supporta våra underleverantörer (åkerier) och chaufförer

·Stämma av och rapportera kommande, pågående och avslutade ärenden

·Administrativa sysslor i både interna och externa transportsystem

Vi söker en kandidat som:

·Hanterar svenska språket flytande i tal och skrift

·Har viss erfarenhet av transportbranschen

·Har datavana

·Van att arbeta i högt tempo

·Engelska språket är meriterande

·Har körkort

För att passa in i denna roll skall du vara väldigt flexibel, strukturerad och gilla att ta stort ansvar. Vi vill att du är en positiv, engagerad, nyfiken och en person med eget driv. Du skall ha stor samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Det är viktigt att du har en kommunikativ sida och att du har lätt för att knyta kontakter. För att trivas här behöver du vara stresstålig och klara av att ha hantera många arbetsuppgifter samtidigt då arbetstempot ofta kan vara högt och arbetsuppgifterna varierande.

Ev. frågor gällande tjänsten skickas
till Heléne Stuchly på mail Helene.stuchly@danx.se

Välkommen att ansöka om tjänsten via vår ansökningsportal på www.danx.com/career/openpositions, där du bifogar CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi kommer att ha löpande tillsättning.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.