Engagerad terminalmedarbetare till DANX AB

Engagerad terminalmedarbetare till DANX AB

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och engagemang?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX är ett ledande transport och logistikföretag inom reservdelar i Norden. Vi har under de senaste åren växt kraftigt och behöver nu förstärka vårt terminalteam i Jönköping med fler engagerade medarbetare. Vi söker dig som är flexibel och proaktiv i ditt arbetssätt med en förmåga att se och tänka utanför boxen. Du är stresstålig och ansvarstagande med en stor vilja att lära och en ambition om att växa med oss.

I rollen som terminalmedarbetare behöver du kunna arbeta självständigt, strukturerat och brinna för att leverera kvalité. Du bör trivas med att arbeta utifrån uppsatta mål och att driva ett konstant förbättringsarbete. Tillsammans med ditt team kommer du att se till att vi håller våra deadlines och att vår distribution och returhantering går som planerat.

För att passa in i i rollen bör du vara van vid fysiskt arbete, trivas i en arbetsmiljö med högt tempo samt klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt för olika kunder. Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor där en stor del av vardagen består av att underlätta, effektivisera och säkra kvalitén på terminalen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I din roll som terminalarbetare kommer du, tillsammans med ditt team att se till att vi håller våra deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är;
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Hantering av returer.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.

Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Truckkort A+B.

Meriterande:
 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • Utbildning i ADR 1.3.

Om tjänsten:

Vi har för närvarande två ledig tjänster på terminalen. Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar med en inledande provanställning på 6 månader. Specificera gärna i din ansökning vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Dagtid: 40 timmar i veckan måndag-fredag 06:00-15:00.
Kvällstid/natt: 36 timmar i veckan, 17:30-02:00 mån-tors och 18:00-00:00 på fredagar.

Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: 22 maj
Lokation: Lagervägen 4, 556 50 Jönköping.

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!
Urval sker fortlöpande och vi tar inte emot ansökningar via mail.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef Kianush Saba, kianush.saba@danx.se alternativt rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, elin.erlandsson@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.