DANX AB söker nu dig som vill vara en del av vårt Control Tower natt i Jönköping

DANX AB söker nu dig som vill vara en del av vårt Control Tower natt i Jönköping

DANX har haft en stor tillväxt de senaste 25 åren, i dag har vi verksamhet i 7 länder i Norden och Baltikum och vår infrastruktur blir hela tiden större och mer komplex. Vi har ökat antalet stora europeiska kunder som inte bara efterfrågar en lokal kännedom utan kräver en stor förståelse för hela deras transportbehov.

Vi söker nu en medarbetare som trivs med att arbeta nattskift, som vill vara en del av en snabb och dynamisk atmosfär, som kan bidra med erfarenhet och kunskap och som vill vara en del av ett team med stort ansvar. Den här gruppen är hjärtat i DANX trafiknät.

Arbetstiderna är varierande mellan kl. 22.00-09.00.
Ordinarie schema mån-tors och 2-3 helgdagar i månaden.

Du gillar att vara "hands on" när det krävs och är en problemlösare, men kan också använda din analytiska förmåga när det behövs. Du kommer att arbeta med kollegor från hela Norden & Baltikum och ni är alltid flera medarbetare på plats som tillsammans löser de olika arbetsuppgifterna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Övergripande ansvar för att övervaka och styra vår nattdistribution.

· Arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken

· Kontrollera och följa upp vår nattdistribution och ansvara för att tidtabellerna hålls

· Informera våra kunder proaktivt om eventuella avvikelser, störningar och förseningar

· Supporta våra chaufförer vid behov

Vi söker en kandidat som:

· Är motiverad och öppen för att lära nya saker, gärna en som gillar problemlösningar.

· Hanterar svenska och engelska språket flytande i tal och skrift

· Har erfarenhet av transportbranschen

· Har grundläggande IT kunskaper

· Har körkort

För att passa in i denna roll ska du vara flexibel, strukturerad och gilla att ta stort ansvar. Vi vill att du är en positiv, engagerad och nyfiken person med eget driv. Du ska vara en lagspelare men även klara av att arbeta individuellt. Det är viktigt för oss att du har en kommunikativ sida och lätt för att knyta kontakter. För att trivas på DANX behöver du vara stresstålig och klara av att hantera många arbetsuppgifter samtidigt då arbetstempot ofta är högt och arbetsuppgifterna varierande.

Välkommen att ansöka om tjänsten via vår ansökningsportal på www.danx.com/career/openpositions, där du bifogar CV och personligt brev.Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi kommer att ha löpande tillsättning.

Alla ev. frågor kan skickas till Heléne Stuchly, hst@danx.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.