DANX AB söker extra terminalmedarbetare

DANX AB söker extra terminalmedarbetare

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och engagemang? Då har vi rollen för dig!

DANX AB är ett expansivt företag inom transport och logistik som växer för varje dag som går. För att fortsätta utvecklas behöver vi nu förstärka vårt team på terminalen hos en av våra kunder. Vi letar därför efter en kommunikativ person som ser lösningar snarare än problem.

Som terminalarbetare hos oss kommer du att vara en viktig länk mellan DANX och kunden genom ett informationsrikt flöde.Du kommer tillsammans med ditt team se till att distribution går som planerat och att vi håller våra deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processerna.

Vi söker dig som är initiativrik, noggrann och ansvarstagande samt har förmåga att skapa struktur och effektivitet i ditt arbete. Du har ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt. Du har lätt för att kommunicera med andra och har en mycket god förmåga att samarbeta i team.

För att trivas hos oss bör du vara öppen till snabba förändringar, gilla att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter och klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt. Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor där du ansvarar du för att samtliga arbetsuppgifter inom teamet blir utförda på bästa möjliga sätt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är...
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.

Vi söker dig som...
 • Kan flytande svenska i tal och skrift.
 • Har goda engelska kunskaper i tal och skrift.
 • Har tidigare erfarenhet av transport och logistik.
 • Erhåller grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Är en teamspelare med god kommunikativ förmåga.
 • Har truckkort A+B.
Meriterande:
 • Utbildning i ADR 1.3.
 • B-körkort

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att ansöka redan idag!
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tjänsten är en visstidsanställning utifrån verksamheten behov med tillträde omgående. Arbetstiderna är varierande men i huvudsak måndag-fredag mellan 10:00-19:00.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef,
Kianush Saba, kianush.saba@danx.se alternativt till rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, elin.erlandsson@danx.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 17 aug 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.