DANX AB söker en extra medarbetare till vår terminal i Jönköping

DANX AB söker en extra medarbetare till vår terminal i Jönköping

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och engagemang?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX har under de senaste åren växt kraftigt och vi behöver nu förstärka vårt team. Vi letar därför efter en kommunikativ och stresstålig person som vill vara med och säkerställa att vår distribution går som planerat. För att passa in i denna roll skall du ha en stor vilja att lära, gilla att arbeta i team och att ta eget ansvar. Vi vill att du är en positiv person med ambition om att växa med oss.

För att trivas på DANX behöver du ha erfarenhet av högt tempo och klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt för olika kunder. Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor där en stor del av vardagen består av att underlätta, effektivisera och säkra kvalitén på terminalen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I din roll som terminalarbetare kommer du att vara en av våra nyckelpersoner på plats. Du kommer tillsammans med ditt team att se till att vi håller våra deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Truckkörning.
Du ansvarar för att samtliga arbetsuppgifter blir utförda på bästa möjligt sätt.

Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Teamspelare med god kommunikativ förmåga.
 • Truckkort A+B.
Meriterande:
 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • Erfarenhet från kvälls och nattjobb.
 • Utbildning i ADR 1.3.
Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en visstidsanställning utifrån verksamhetens behov, med möjlighet till övergång i en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är varierande och inkluderar kväll och natt, måndag-söndag.

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Ansökan
Välkommen att ansöka om tjänsten via vår ansökningsportal där du bifogar CV och personligtbrev.
https://www.danx.com/Career/published/15/2021/3/DANX_AB_s%C3%B6ker_en_extra_medarbetare_till_v%C3%A5r_terminal_i_J%C3%B6nk%C3%B6ping

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att ansöka
redan idag!

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef, Kianush Saba, kianush.saba@danx.se
Alternativt till rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, elin.erlandsson@danx.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX (Day And Night(e) Xpress) AB grundades 1992 i Danmark är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX dygnsöppna lagerlokaler för våra kunder och partners med leveranser dygnet runt.

DANX präglas av starka värderingar och strävar alltid efter att vara det självklara valet på marknaden. Flexibilitet är vårt tankesätt och en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.danx.se