Relationship Manager

Relationship Manager

Är du målinriktad och vill arbeta i ett team som prioriterar samarbete för att tillsammans utveckla verksamheten genom att öka antalet affärer? Söker du en ny utmaning och vill komma till en verksamhet som kännetecknas av stort affärsfokus och byggande av långsiktiga relationer? Då kanske du är den vi söker för rollen som Relationship Manager i Jönköping!

Idag är vi 9 medarbetare inom Business Center Jönköping som arbetar i en miljö som kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat och prestigelöshet. Vi har en bred mix av kompetenser vilket gör att vi lär mycket av varandra, och vi försöker alltid att ta till oss nya arbetssätt med en positiv attityd.

Enhetens främsta uppdrag är att hitta nya företagskunder inom vårt marknadsområde samt bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder. Vi fokuserar på rörelsedrivande medelstora bolag som kan ge banken en bred och lönsam affär.

Vi tycker om samarbete och korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att vara med och påverka vår verksamhet. För oss är det viktigt att ha höga ambitioner och vi vill ligga i framkant när det gäller utvecklingen av bankmarknaden, där vi tillsammans brinner för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

För att trivas i den här rollen tror vi att du är mål- och resultatinriktad samt har en utpräglad analytisk förmåga. Din fallenhet att förstå kundernas utmaningar och hitta de bästa lösningarna för deras behov gör att du vinner förtroende och hjälper dig att skapa långsiktiga relationer.

Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi och därefter har hunnit skaffa dig några års relevant arbetslivserfarenhet. Du har god kännedom om ekonomi och företagsanalys samt brinner för att självständigt driva kundaffären.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Låter detta spännande?
Tveka inte att kontakta, Daniel Karlsson, chef Business Center Jönköping på 070-558 43 54 alternativt Thomas Richardsson, ställföreträdande chef Business Center Jönköping på 070-555 47 03.

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan annonsens slutdatum.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Skicka ansökan och CV senast 2020-04-05.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.