Privatrådgivare med erfarenhet och engagemang

Privatrådgivare med erfarenhet och engagemang

Har du intresse för rådgivning, långsiktiga kundrelationer och ett engagemang för att göra skillnad för människor och deras privatekonomi? Då kan det vara dig vi söker.

Vad erbjuder vi?
Du kommer bli en del av en spännande och modern arbetsmiljö där du omges av 16 ambitiösa och kompetenta kollegor som arbetar mot ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Vi arbetar i ett väl sammansvetsat team vars arbete präglas av engagemang, samarbete, hög kvalité och laganda. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling. Som privatrådgivare hos oss ges du stora möjligheter till eget ansvar och att påverka ditt eget arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att fånga kundens behov, är kommunikativ i både skrift och tal, vill arbeta i ett högt tempo, som levererar god kvalitet och som är en lagspelare. I rollen som privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov.

Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rådgivning inom bank eller finans, och ser värdet i att erbjuda våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Du är SwedSec-licensierad för privatrådgivning och bolån.

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper i urvalet då det är viktigt för oss med ett team som har olika kompetenser och erfarenheter.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Maria Davidsson, Chef Rådgivningscenter Jönköping, på 070-18 10 996 om du har några frågor.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi hoppas på att få välkomna dig in i vårt team!

Skicka ansökan och CV senast 2020-03-01.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.