Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare
Östergötland, Närke, Småland, Västra Götaland

Jobbar du idag med försäljning mot installatörsledet? Daikin söker en teknisk säljare som kommer bearbeta befintliga kunder och söka upp nya installationsföretag inom kyla och VVS

Om tjänsten
Som teknisk säljare på Daikin har du flexibilitet att planera och styra dina dagar ute hos kunderna. Du kommer arbeta i området Småland, Närke samt delar av Östergötland och Västra Götaland. Bostadsort är flexibel då du utgår hemifrån, men det bör vara inom distriktet.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära: 

 • Hög närvaro genom dagliga personliga besök hos installatörskunder  
 • Ansvar för etablering och utveckling av nya kundrelationer  
 • Arr arbeta mot individuella mål
 • Medverkan vid sälj- och marknadsaktiviteter  

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss får du ett spännande arbete med stor potential till nya affärer. Du kommer få vara med i en spännande utvecklingsfas. Då tjänsten innebär en hel del resor ingår givetvis bil i denna tjänst. 

Din profil
Vi söker dig som idag jobbar med försäljning mot installatörsledet, t.ex. inom kyl, el, ventilation, rör, styr och regler. Vilken typ av produkt du säljer idag är inte avgörande, däremot är det en fördel om du kan röra dig obehindrat i installatörsmiljön. Kunskap inom styr och regler är extra intressant då våra produkter blir mer och mer uppkopplade mot den digitala världen. 

Personliga egenskaper

 • Självgående och gillar att resa då arbetet utförs till stor del på resande fot
 • Driven av att skapa långsiktiga kundrelationer
 • Van att jobba mot budget med personliga mål
 • Delar med dig av erfarenheter till kollegor
 • Förmåga att förstå kundens behov och föreslå lösningar
 • Du är ödmjuk och öppen inför mötet med såväl nya som befintliga kontakter
 • Du har ett genuint intresse av människor

Krav

 • Lägst gymnasieutbildning 
 • Stark vilja att göra affärer och att lyckas
 • Förmåga att arbeta strukturerat och systematiskt
 • Erfarenhet av teknisk försäljning och B2B-försäljning  
 • Jobbat mot installatörsledet
 • Datorvana, t.ex. MS 365, CRM-system för att nämna några  

Att jobba på Daikin
Som säljare hos oss arbetar du i ett världsledande, väletablerat och framgångsrikt företag med en snabb tillväxt. Daikins mål är att skapa ett perfekt inomhusklimat på ett så hållbart sätt om möjligt - för så många människor som möjligt. Vi vill leverera optimala klimatlösningar för privatpersoner, kontor, industrier, livsmedelkyla och restauranger. Ja, alla tänkbara miljöer. Men framför allt vill vi göra det med klimatet i ständig åtanke.

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester, friskvårdsbidrag 5000kr/år och bra pensionsavtal. Vi arbetar 37 timmar/vecka. Daikin är en trygg arbetsgivare och hos oss får du möjligheten att sälja och representera högkvalitativa produkter.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Om företaget
Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. Det går bra för Daikin Sweden AB där vi under föregående år var ett av de 5% mest framgångsrika aktiebolagen i Sverige!

Du kan läsa mer om företaget och produkterna på www.daikin.se

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2022 (77 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!