Säljare mot småhus till Dahl

Säljare mot småhus till Dahl

Är du en driven säljare med stort intresse av bygg och teknik? Dahl söker nu en säljare med byggteknisk bakgrund som vill arbeta i deras växande affärsområde Fastighet! Vi erbjuder dig en roll i en trygg och stabil industrikoncern med hög organisatorisk tillväxt med stor möjlighet till utveckling av affärsområdet Fastighet.

Din roll
I din roll som säljare bearbetar du småhustillverkare och industriella flerbostadsproducenter i hela Sverige. Fokus ligger på nykundsbearbetning både utifrån en kundlista men även egna leads. Du ansvarar för din egen försäljning och hela säljcykeln från start till mål. Genom att ta ägandeskap i varje säljprocess agerar du projektledare och säkerställer, tillsammans med de andra avdelningarna i företaget, leveransen till kund. Vidare finns det möjlighet att arbeta med affärsutveckling av våra erbjudanden, samt konceptutveckling av våra sortiment och tjänster inom koncernen.

Vi ser med fördel att du är bosatt i Småland, alternativt är införstådd med resdagar. Du rapporterar till Affärsområdeschefen som befinner sig i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som har produktkunskap inom bygg och teknik och erfarenhet av försäljning. Vidareutbildning efter gymnasiet är meriterande, vilket även tidigare erfarenhet av projektledning är. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person har du ett starkt säljdriv och är initiativtagande i ditt tillvägagångssätt för att nå uppsatta mål. Du är kommunikativ och flexibel i ditt arbetssätt för att erbjuda kunderna den bästa lösningen utifrån deras önskemål. För oss är det viktigt att du trivs i en roll där eget initiativ och ansvar ligger till grund för din arbetsdag då du till stor del kommer befinna dig ute hos kunder i runt om i landet.

Din ansökan
Ansök senast den 24 juni 2018! I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Sjöman tel. 072 – 747 42 42.

Välkommen med din ansökan!

Dahl erbjuder ett komplett sortiment för behov inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Vi tillhandahåller 130 000 artiklar från ledande tillverkare inom områdena VVS, Mark & VA, Industri, Kyla, Fastighet, Verktyg & Förnödenheter.

Inom fastighetsbranschen är bekvämlighet, trygghet och säkerhet avgörande för både människor och verksamheter. Här måste allt fungera, från daglig skötsel, underhåll och service till totalrenovering. Vi har produkterna, tillsammans med stöd och smarta lösningar.
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 072 747 42 42
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dahl.se/store/dahl
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)