Lager- och transportmedarbetare Dagab Inköp & Logistik Jönköping

Lager- och transportmedarbetare Dagab Inköp & Logistik Jönköping

Jobbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifterSom lagermedarbetare på vårt lager/logistikcenter i Jönköping Torsvik säkerställer du att matvaror kommer ut i tid och med bra kvalitet till våra butiker runt om i landet. Dina dagliga arbetsuppgifter är alla på rangeringen förekommande uppgifter men fokus är på att lossa och lasta lastbilar Även körningar förekommer. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna, så att butikshyllorna aldrig står tomma, är det viktigt att du arbetar med hög effektivitet och kvalitet i ditt dagliga arbete. Du kommer vara en del av ett stort logistikflöde med många aktörer och olika utmaningar är det extra viktigt att hålla tidspassning, följa säkerhets- och ordningsregler och hjälpa andra avdelningar vid behov. Vi vill att du ska vara en del i att skapa en effektiv och säker arbetsplats och få rätt förutsättningar att trivas idag och i morgon.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig med en positiv inställning som gillar att ta ansvar, oavsett om det handlar om att respektera tider, hålla god kvalitet eller nå uppsatta mål. Du är bekväm i att följas upp på din prestation och motiveras av att få ett tydligt kvitto på ett väl utfört jobb. För att du ska trivas i rollen som lagermedarbetare på rangeringen krävs en god fysik och att du tar hand om din hälsa, detta då du utför upprepade lyft. Därför är det viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt och uppskattar att hålla igång kroppen. Som person är det viktigt för dig att ha ett bra samarbete med dina arbetskamrater och att bidra till god stämning i gruppen, oavsett skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk. Samtidigt behöver du trivas i att arbeta självständigt på lagret, då du rör dig över stora ytor med begränsade sociala kontakter när du utför dina arbetsuppgifter.

Erfarenhet och kunskaper- Du ska ha fyllt 18 år
 • Förstå eller göra sig förstådd på Svenska eller engelska, då arbetsinstruktioner ges på svenska/engelska
 • Krav på CE-kort, YKB och ADR
 • Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande
 • Positivt om du varit eller är aktiv inom idrott
 • Meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen
Det här erbjuder vi
Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Det är viktigt för oss med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen.
 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
 • Rabatt hos våra kedjor och butiker
 • Utbildning och utveckling via vår interna akademi
 • Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage
 • Personalmatsal med subventionerad lunch och gratis frukt
 • Personalbutik
Omfattning: Tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning på 6 månader.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kväll och nattskift
Lön: Konkurrenskraftig fast lön, rörlig ersättning, OB och möjlighet till övertidsersättning.
Plats: Barnarpsgatan 100, Jönköping

Profilbeskrivning

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Wael Hamze, wael.hamze@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-05-25. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!