CE-Chaufför Dagab Inköp & Logistik Jönköping

CE-Chaufför Dagab Inköp & Logistik Jönköping

Jobbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifterNu söker vi chaufförer med CE-behörighet till vårt distributionslager i Jönköping. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Tjänsten avser arbete extra vid behov och vi söker medarbetare som kan ställa upp vid behov alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Tillträde enligt överenskommelse.Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass CE samt digitalt förarkort, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB).

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Profilbeskrivning

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Alen Agovic, alen.agovic@axfood.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-10-30. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik
Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Dagab omsätter drygt 42 miljarder kronor (2018) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Distribution, Logistik
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.