CE-Chaufför Dagab Inköp & Logistik AB Jönköping

CE-Chaufför Dagab Inköp & Logistik AB Jönköping

Jobbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifterNu söker vi chaufförer med CE-behörighet till vårt distributionslager i Jönköping/Torsvik. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är 05:00-16:00 eller 05:00-14:00 och varannan veckas helgarbete. Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass CE samt digitalt förarkort, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB).

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Det här erbjuder vi* Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
  • Rabatt hos våra kedjor och butiker
  • Utbildning och utveckling via vår interna akademi
  • Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage
  • Matersättning
Profilbeskrivning

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Gustav Jansson, gustav.jansson@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-08-21. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!