DACHSER söker en Speditör för kvälls- och nattpass

DACHSER söker en Speditör för kvälls- och nattpass

Är du en självgående person med erfarenhet från transport- och logistikbranschen? Är du den som är vaken när andra vanligtvis sover? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! DACHSER Sweden AB är i ständig tillväxt och vi söker nu en Speditör för kvälls- och nattpass till vår filial i Jönköping.

Jobbet

I rollen som Speditör är du en viktig del i logistikflödet. I ditt arbete på nattexpeditionen ser du till att avgående sändningar lastas på bästa avgång med hänsyn till ekonomi och ledtider.

Du arbetar i både interna och välkända system där du registrerar, hanterar och planerar ankommande och avgående gods. Arbetat innefattar även viss tullhantering, både import och export, samt andra administrativa uppgifter.

Med huvudsakliga uppgifter som:
  • Arbete i Dachsers operativsystem, CoreGate, med förekommande uppgifter
  • Planera och övervaka lastningar av linjetrafik samt underåkerier
  • Hantera ankommande och avgående EDI:er.
  • Avsluta avgående bilar
  • Dagsavslut
Tjänsten är tillsvidare på 100% med arbetstider belägna måndag till fredag på kvällar och nätter.

Vem är du?

Vi söker dig som är van vid att arbeta välstrukturerat, flexibelt och som ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du har en bra förmåga att samarbeta och kommunicera med kollegor och andra personer som du möter under ditt skift.

Som person ser vi att du är självständig och kan arbeta mot uppsatta mål med driv i ditt arbetssätt.

Du har sedan tidigare erfarenhet från transport- och logistikbranschen. Har du arbetet med tullhantering är det mycket meriterande.

Då DACHSER är ett internationellt företag är det viktigt att du kan uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Du får möjligheten att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden och med unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Som medarbetare får du bra och trygga anställningsvillkor med personalförmåner så som friskvårdsbidrag 5000 kr, möjlighet till subventionerad lunch, med mera.

Eftersom vi tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla som uppfyller kvalifikationerna, oberoende av personlig bakgrund, att söka.

Är du intresserad?

Ytterligare information lämnas av Mats Larsson på telefon +46 731 502 993 alternativt på mail mats.larsson@dachser.com.
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 16/10 2022.
Mer info
Kontaktperson Mats Larsson
Telefon +46 731 502 993
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dachser.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är DACHSER

På DACHSER är vi övertygade om att framtiden tillhör dem som organiserar den. Tillsammans arbetar vi med världens mest intelligenta logistiknätverk som håller igång hjulen i den globala ekonomin – idag och i morgon. Här får du arbeta med erfarna kollegor och innovativa lösningar i en organisation som sätter öppenhet, respekt och kvalité i förarsätet.

DACHSERs filial i Jönköping är ett av våra fem platskontor i Sverige. Med ca 200 kollegor nationellt och runt 31 000 kollegor världen över, blir du den lokala nyckelspelaren i en global gemenskap.

Få mer information om DACHSER som organisation och arbetsplats på www.dachser.se