Sommarvikariat som kundtjänstmedarbetare till DSV Road AB

Sommarvikariat som kundtjänstmedarbetare till DSV Road AB

Är du en driven, lösningsorienterad person med god datorvana? Då är detta sommarvikariat för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha daglig kontakt med företagets kunder via telefon och mail. Du kommer att arbeta med bokning av transporter, aviseringar till kund och privatpersoner samt leveransavvikelser och övrig problemlösning. Under sommarperioden kommer det alltid finnas en ordinarie personal på plats som du kommer att jobba i team med.

Din profil

Du är en lösningsorienterad person med stort service- och kundfokus. Du är inte rädd för att jobba i ett högt tempo och behåller lugnet i stressiga situationer. Kommunikation är en styrka och du trivs i rollen som spindeln i nätet.

Skallkrav:
  • Svenska tal och skrift
  • Engelska tal och skrift
  • God datorvana
Meriterande:
- Tidigare kunskap inom liknande arbetsuppgifter

Villkor

Villkor: Sommarvikariat v.25-32
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: 08:00-16:30
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DSV Road utför Transporter inom Sverige och Europa. Tillsammans med systerbolagen DSV Air, DSV Sea och DSV Solutions, kan de erbjuda komplette helhetslösningar för hela logistikkedjan.
Företaget ligger i Jönköping och har nya fräscha lokaler.

DSV Road erbjuder dig förutom intressanta arbetsuppgifter:
  • Tillgång till företagets egna gym
  • Restaurang där du kan beställa mat.
  • Härlig gemenskap
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.