Snickare/Träarbetare I jönköping

Snickare/Träarbetare I jönköping

Vi pa DKD Bygg vaxer hela tiden och behover starka upp med nya kollegor. Darfor soker vi nu dig som är erfaren med yrkesbevis och vill hanga med oss pa nya spannande projekt! Ar du driven, modig och gillar utmaningar? Skicka in din ansokan nu till info@dkdbygg.se

(B-korkort och svenskt tal ar ett krav.)
Mer info
Telefon 0731401242
Email Mejla DKD BYGG AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dkdbygg.se
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DKD Bygg AB har sedan starten varit engagerade i att ge våra kunder tjänster av högsta kvalitet. Vi har specialiserat oss på ombyggnader, tillbyggnader och renoveringar, främst av affärs-, kontors- och bostadshus.
Vårt team är experter på att bygga nya villor och renovera äldre villor. Vi är stolta över våra fönsterbyten och takrenoveringar.

Vi har utvecklat en stark ansvarskänsla och realistiska åtaganden för att uppfylla våra kunders krav. Att hålla avtal och kontrakt är avgörande för ett lyckat byggprojekt. Det handlar om att vara framåtblickande, se till helheten och flödet av material, människor och resurser.

Vi tror på långsiktiga relationer, inte bara på snabb och enkel försäljning. När du väljer oss får du mer än bara en entreprenör - du får en partner vars främsta fokus är att leverera bästa möjliga service till dig och ditt företag.

Alla byggprojekt innebär schemaläggning med tidsfrister som ska hållas och leveranser som ska ske i tid. Ändringar i tidsplanen bör meddelas direkt till alla berörda parter för att minimera problem. På DKD Bygg AB arbetar vi med tiden - inte mot den! Ett avtal gäller! Om vi har lämnat ett pris står vi fast vid det. Om vi arbetar löpande ser vi till att kostnadseffektiviteten kommer kunden till godo. Vi ser alltid till att vi får det bästa priset för material, köpta tjänster och transporter.

Att ha kunnig och erfaren personal på plats är avgörande för resultatet. Vår personal förstår förutsättningarna och ser till att rätt materialval görs. Vi kompromissar inte med kvaliteten! Dialog och nära samarbete är en av våra bästa tillgångar! Du kan alltid nå oss och vi ser till att du kontinuerligt informeras om hur projektet fortskrider. Dialogen är nyckeln!

DKD BYGG - Byggföretag och snickeri i Jönköping